<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Je bent een ambassadeur van je werkplek.

Terug naar blog overzicht

Thomas Ibelings, Consultant bij HEYDAY Consultancy: “Een werkomgeving faciliteren waar mensen echt gelukkig van worden: daar krijg ik energie van. Een werkplekconcept is pas echt geslaagd als medewerkers ambassadeur zijn van hun werkomgeving. Hoe vet is het als medewerkers in hun eigen omgeving trots vertellen over hun werkplek?”

“Hoewel veel organisaties tegen soortgelijke problemen aanlopen, hanteert elke organisatie haar eigen kaders. Daarom is de oplossing nooit hetzelfde."

 

Brede perspectieven
'"Het is belangrijk om een situatie met medewerkers van verschillende niveaus en afdelingen in een organisatie te bespreken. Op die manier krijg je vanuit meerdere invalshoeken zicht op het probleem en de invloed die de organisatiekaders daarop hebben. De input van medewerkers en mijn eigen waarnemingen combineer ik tot een advies dat de opdrachtgever vooruit brengt.”

Expertise
“Mijn expertise ligt op het gebied van workplace management. Daarnaast heb ik veel ervaring in projectmanagement en ben ik ondernemend ingesteld. Naast mijn baan als consultant ben ik mede-eigenaar van een meubelmakerij, waar ik onder meer meubels ontwerp en produceer. Mijn verschillende expertises combineer ik om te komen tot het beste advies voor de klant. Ik adviseer diverse organisaties in het optimaal faciliteren van hun werkomgeving, in de breedste zin van het woord. Het gaat daarbij om het faciliteren van de werkplek, maar ook om zaken als licht, akoestiek, luchtkwaliteit en kleurgebruik. Op dit moment adviseer ik onder meer een zorgorganisatie en een scholengroep op het gebied van workplace management. Ook heb ik ervaring met overheidsorganisaties en e-commerce bedrijven.”

Ervaring
“Het was voor mij al op jonge leeftijd duidelijk dat ik in het werkveld van facility management wilde werken. Met een grote ambitie ben ik in het laatste jaar van m'n studie al begonnen met werken. Dankzij vijf jaar ervaring bij Coolblue in meerdere facilitaire functies, groeide mijn interesse in workplace management. De focus van Coolblue op klanttevredenheid heb ik meegenomen in m'n werk binnen FM. De klant van FM, namelijk de gebruiker van een pand, moet tevreden zijn. Als de eindgebruiker in z'n privé omgeving vertelt over hoe blij ze zijn met hun werk, dan is het doel bereikt. Dan weet je dat je samen met een organisatie een mooi concept hebt neergezet. Ik wil organisaties helpen om hierin stappen te maken. Daarom startte ik ruim 2,5 jaar geleden bij HEYDAY Consultancy.”

Kennisdeling
“Naast lopende opdrachten, zet ik me actief in op het gebied van kennisdeling. Op dit moment ontwikkel ik samen met collega’s een interne kennisbank. Daarnaast heb ik samen met een aantal collega’s een projectmanagementmethode opgesteld, die toepasbaar is voor de diverse projecten binnen HEYDAY Consultancy. Ook gaf ik twee keer een hackathon tijdens Facility Matters, een kennisfestival voor jonge professionals binnen facility management. Sinds dit jaar ben ik externe examinator bij de Haagse Hogeschool. Met als doel om als externe beoordelaar feedback te geven op scripties en studenten te begeleiden tot facilitair specialist.”

Wil je ook werken bij HEYDAY Consultancy? Bekijk hier onze vacatures.

03-HEYDAY_interim-48-min
Picture of Jinni Christiaanse

24-10-2022

Labelmarketeer voor HEYDAY Interim en Consultancy