<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">

Bezettingsgraadonderzoek

Wij adviseren, analyseren en adviseren: van cijfers naar resultaat

Onze aanpak is pragmatisch: door observatie of real-time sensor metingen verzamelen we Big Data. We maken gebruik van iBASXeen uniek softwaresysteem, waarmee de Big Data wordt verwerkt naar concrete adviezen en aanbevelingen ten aanzien van huisvesting.

Meten is weten

HEYDAY brengt aan de hand van een Performance Scan essentiële informatie in kaart over bezettingsgraad, bedrijfsactiviteiten, gebruikerservaring en natuurlijk de kosten.

Parallel aan deze bezettingsgraagmeting, is het waardevol om ook de activiteiten van medewerkers te registreren. Aan de hand van dit inzicht kun je jouw huisvestingsaanbod, zoals het type werkplekken, overlegfaciliteiten en concentratieruimten, nog beter laten aansluiten op de huisvestingsbehoefte.

Dit kan in combinatie met een huisvestingsbelevingsonderzoek.

3.iBASX-597x609-1

De voordelen van een bezettingsgraadonderzoek

Inzicht in concrete kansen: Een bezettingsgraadonderzoek biedt direct inzicht in concrete kansen. Dit helpt bij het bepalen en ontwikkelen van uw huisvestingsbeslissingen. Je krijgt inzicht in besparingsmogelijkheden en verbetermogelijkheden van jouw huisvesting. 

 

 

Benchmarkmogelijkheden: HEYDAY is in staat om de data van een organisatie te benchmarken met vergelijkbare organisaties en branches. Dit doen wij onder andere voor overheidsinstellingen, gemeenten, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en het bedrijfsleven.

Een eigen database: Als je een bezettingsgraadonderzoek laat uitvoeren door HEYDAY krijg je de beschikking over een eigen database. Je kunt daarmee zelf grafieken en overzichten genereren voor jouw eigen inzicht.

Interesse in een bezettingsgraadonderzoek?

Heeft u interesse of wilt u meer weten over ons bezettingsgraadonderzoek en de voordelen ervan voor jouw organisatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op