<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Een mooie vervolgstap voor vier Young Professionals bij HEYDAY

14 maart

HEYDAY feliciteert vier Young Professionals met het succesvol afronden van het Young Professional-programma binnen haar eigen organisatie: Sven Waltmans, Marleen Werkhoven, Linda de Bruijn en Evita Berkouwer. De vier talenten gaan nu aan de slag als Junior Consultant, Recruiter of Projectmanager binnen HEYDAY. Het programma verzorgt een naadloze overgang van studie naar de eerste stap in een carrière.

De vier talenten zijn in september 2017 gestart met het Young Professional-programma. “Een periode waarin we veel hebben geleerd van elkaar, van collega’s, het werkveld en het FM-vak, maar zeker ook over onszelf en onze persoonlijke ontwikkeling,” vertelt Marleen Werkhoven, nu werkzaam als Corporate Recruiter bij HEYDAY. “We hebben alle vier ons unieke pad bewandeld binnen eerst TROTS en nu HEYDAY. We hebben enorm veel zin om de komende periode onze nieuwe uitdaging aan te gaan!”

Focus op persoonlijke ontwikkeling
Binnen het Young Professional-programma van HEYDAY staat persoonlijke ontwikkeling centraal en is veel aandacht voor het ontwikkelen van competenties. De Young Professional gaat gedurende anderhalf tot twee jaar onder meer aan de slag met advies- en interim opdrachten. Door de talenten al aan het begin van hun carrière op persoonlijke ontwikkeling te coachen en ze veel praktijkervaring op te laten doen, krijgt hun carrière een vliegende start.

Het doel van het programma is om talenten klaar te stomen voor het facilitaire werkveld, zowel binnen als buiten HEYDAY. Hiermee laat HEYDAY zien dat ze een verbinder van en mét expertise is. Door samen te werken met onder meer hogescholen wil HEYDAY bijdragen aan de ontwikkeling van het vak facility management.

Linkedin afbeelding-Young professionals[2470]

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday