<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

‘De energie spatte er vanaf’ (verslag 1e editie Facility Matters)

12 december

De eerste editie van Facility Matters, het kennisfestival voor young FM-professionals, op 29 november in B. Amsterdam is met 300 deelnemers een groot succes geworden.

Het festival, dat door Facto werd georganiseerd in samenwerking met founding fathers HEYDAY Facility Management, Arrange Interim en Facilicom en partners Drees & Sommer, Sodexo, D&B The Facility Group, FGB Facility Group, CSU en Nescafé, bestond onder meer uit tal van sessies, gegeven door zowel young professionals zelf als door facilitair experts.

wisse

Hosts Wisse Stenchlak (HEYDAY) en Floor van Dalen (Vattenfall) tijdens de opening van Facility Matters 2018.

Embrace Awkwardness

Na de energieke opening door hosts Wisse Stenchlak (HEYDAY) en Floor van Dalen (Vattenfall) met als thema ‘Embrace Awkwardness’, was het woord aan Catelijne Bexkens en Freek Jan Ronner van Corporate Rebels.

Ze gingen in op de trends die momenteel spelen als het gaat om werken en management en vertelden een boeiend verhaal over hun zoektocht naar wat organisaties (in Nederland maar ook daarbuiten) aantoonbaar succesvol maakt en hoe medewerkers van die organisaties ook daadwerkelijk werkgeluk ervaren.

FM Talks en expertsessies

Na de presentatie werden de FM Talks en expertsessies gehouden. Een diversiteit aan onderwerpen kwam voorbij, niet alleen over het vak zelf, maar ook over persoonlijke ontwikkeling.

Tussen de presentaties door was er volop gelegenheid om te netwerken, om het Innovatieplein te bezoeken, om een drankje te doen in het FM Café of om deel te nemen aan de FM Escape Room, georganiseerd door Toon van Straten en zijn team.

Tijdens het slot van Facility Matters kwam het tot een hoogtepunt toen Juliette van Hessen en haar team van Energy Up! het publiek meenam in een ‘silent disco’-afsluiting.
Met een koptelefoon op hoorden de deelnemers gedurende drie kwartier muziek, aanvankelijk rustig maar gaandeweg steeds ritmischer en opzwepender.

Met onder meer kleine ‘opdrachten’ (‘Doe met drie anderen een salsabandje na’, ‘Ga door elkaar heen lopen en geef iedereen die je tegenkomt een high five’, ‘Vorm met vier anderen een helikopter’, ‘Doe alsof het donderdagochtend is en je net in de fitness bent’ e.d.) was de ruimte, waar tijdens de event-opening nog 300 mensen op stoelen zaten te luisteren naar Corporate Rebels, omgevormd tot een swingende ‘dansvloer’.

De energie spatte er vanaf het eerste moment af!

Een prachtige en energieke afsluiting van een bijzonder geslaagd evenement!
Of, zoals een van de deelnemers het verwoordde: ‘De energie spatte er vanaf het eerste moment af!’.

 

Dit bericht is verschenen op Facto.nl.

>>Tip! De volgende editie van Facility Matters is op donderdag 7 november 2019<<

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday