<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Terugkerende Stenchlak ambieert hoge huurderstevredenheid

10 december

Wisse Stenchlak treedt per 1 januari 2020 bij HEYDAY aan als Directeur Real Estate Services & Development. Voordat Stenchlak vertrok om als zelfstandig ondernemer door te gaan stond hij bij HEYDAY aan de basis van het Exponential Life-concept en gaat dat in zijn nieuwe rol verder uitbouwen. Aan Vastgoed Journaal legt hij uit waarom hij na zes maanden weer terugkeert naar zijn oude werkgever en wat zijn ambities zijn bij de facilitaire dienstverlener.

Het Exponential Life concept integreert facility-, property- en community management. Dit houdt in dat huurders een flexibel serviceconcept aangeboden krijgen. Door te investeren in technologie kan het Exponential Life concept een breed scala aan mogelijkheden bieden. Een gebruiker kan bijvoorbeeld via een app de faciliteiten inrichten en via pay-per-use diensten afnemen, reserveringen maken of producten uit de conceptstore of van lokale ondernemers kopen. Met Exponential Life bereikt HEYDAY een hoge huurderstevredenheid in combinatie met een hoog rendement voor de eigenaar/belegger.

Innovatie
"Momenteel zijn veel taken in het vastgoedmanagementproces arbeidsintensief en weinig transparant met ontevreden huurders en beleggers die grip verliezen als gevolg. We zijn van mening dat deze processen slimmer kunnen", aldus Stenchlak. Door deze taken voor een groot deel te automatiseren en digitaliseren kunnen professionals beter ingezet worden. Door de kwaliteiten van de mens in te zetten kan er bijvoorbeeld meer aandacht naar de huurder en gaat het serviceniveau omhoog. 

Waarom de terugkeer?
Wat heeft hem doen besluiten om na zes maanden zelfstandig ondernemer te zijn geweest toch weer terug te keren naar zijn oude werkgever? Stenchlak: "Ik heb altijd met veel plezier bij HEYDAY gewerkt. Het zit in mijn aard om zichzelf te blijven uitdagen en ontwikkelen en vandaar dat ik enige tijd geleden heb besloten een eigen onderneming te starten. Dit heb ik met veel plezier en succes gedaan. Toch kwam ik tijdens deze periode tot de conclusie dat samen een doel bereiken mij nóg meer motiveert. Door samen te werken met verschillende professionals en experts kan je meer impact maken en sneller en effectiever werken."

Bron: Vastgoed Journaal

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday