<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Smart WorkPlace organiseert WorkPlace Manager of the Year-verkiezing

28 januari

Wie wordt de eerste WorkPlace Manager of the Year en maakt de meeste impact op de werkomgeving en het welzijn van de gebruikers? Deze nieuwe jaarlijkse verkiezing benadrukt het belang van de gezonde en duurzame werkomgeving voor gebruikers. De winnaar mag zich een jaar WorkPlace Manager of the Year noemen. Je kunt nu jouw favoriet nomineren op de website van Smart WorkPlace.

Het initiatief voor deze verkiezing is genomen door ISS Facility Services samen met het kennisplatform Smart WorkPlace, tevens de organisator van de WorkPlace Xperience op 29 en 30 maart 2022. Een deskundige jury en een publieksjury gaan deze WorkPlace Manager aanwijzen. De jury bestaat uit deskundige leden vanuit de wetenschap, kennisinstellingen, brancheverenigingen, publieke en private organisaties.

Uitreiking tijdens WorkPlace Xperience Days op dinsdag 29 maart

De feestelijke uitreiking vindt plaats tijdens de WorkPlace Xperience Gold Party op 29 maart a.s. in NEXT LEVEL te Gorinchem. Maar liefst 250 gasten worden uitgenodigd en zijn live getuige van deze uitreiking. De winnaar van de WorkPlace Manager of the Year overhandigt een cheque aan het goede doel. Voor 2022 is het goede doel het Ronald McDonald Huis in Utrecht, waar gezinnen met zieke of zorgintensieve kinderen kunnen verblijven.

Wie nomineer jij voor de Workplace Manager of the Year? Je kunt hier je stem uitbrengen. Nomineren kan t/m 11 februari. 

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday