<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Facto's Rising Star: Linda de Bruijn van HEYDAY

09 januari

Ben je benieuwd naar de toekomstvisie, lessons learned en de lijfspreuken van young professionals? In de rubriek 'Rising Star' van Facto Magazine komt jong talent aan het woord over carrière en ambities. Dit keer aandacht voor Linda de Bruijn (27) van HEYDAY Facility Management.

Linde de Bruijn

Naam: Linda de Bruijn
Leeftijd: 27
Opleiding: HBO Facility Management en Master Business Administration (Strategic Management)

Ik ben:

"Product Owner iBASX bij HEYDAY Facility Management."

Mijn werk bestaat uit:

"Ik ben verantwoordelijk voor iBASX, een softwaresysteem van HEYDAY waarmee we bezetting meten en in kaart brengen. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit projectmanagement-taken zoals het implementeren van iBASX bij onze klanten en het leveren van support en ondersteuning. Daarnaast zorg ik voor (door)ontwikkeling van het product, relatiebeheer met onze leveranciers en accountmanagement."

Belangrijkste FM-trend?

"Data in FM. In veel andere vakgebieden wordt al veelvuldig gebruik gemaakt van data om processen te verbeteren en optimalisatieslagen te maken (bijvoorbeeld in de logistiek). Binnen facility management staat data-analyse nog in de kinderschoenen, klanten weten vaak niet dat het ze heel veel kan opleveren."

Over 5 jaar ben ik...

"Projectmanager bij een groot bedrijf waarbij ik leiding geef aan een enthousiast team op het snijvlak van FM en IT."

Grootste verbazing tot nu toe?

"Soms verbaas ik me over de keuzes die gemaakt worden binnen organisaties. ‘Het doel heiligt te middelen’ luidt het spreekwoord maar soms worden er middelen aangeschaft zonder een doel voor ogen te hebben."

Grootste succes tot nu toe?

"Het grootste succes tot nu toe, is de opeenvolging van successen die we afgelopen twee jaar met iBASX hebben geboekt. Toen ik 2,5 jaar geleden begon, waren we met z’n tweeën, nu zijn we met zes. Door klanten te helpen inzicht te krijgen in hun bezetting, kunnen we ze vervolgens ook heel gericht helpen bij het ontwikkelen van een strategisch huisvestingsplan en vraagstukken rond werkplekconcepten."

Favoriete app of gadget?

"Favoriete app is voor mij LinkedIn, daar maak ik dagelijks gebruik van. Zo blijf ik op de hoogte wat er in mijn netwerk gebeurt."

Grote inspiratiebron?

"Mijn omgeving. Ik laat me inspireren door alles en iedereen om me heen, niet specifiek één persoon."

Wat zou je graag beter kunnen?

"Soms een rustmomentje nemen."

Laatst gelezen managementboek?

"Dit is 'Getting Things Done' van David Allen, een klassieker die ik iedereen aanraad. Praktische tips en het zet de aanpak van bepaalde zaken in een ander perspectief."

Dit interview verscheen op Facto.nl. 

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday
Wat ons bezighoudt