<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Remko Stolk van HEYDAY te gast bij FMN's podcast 'Een facilitaire blik op de toekomst'

07 december

In de derde aflevering van FMN's podcast 'Een facilitaire blik op de toekomst' is Remko Stolk, algemeen directeur van HEYDAY, te gast. Samen met Marco Feijen, algemeen directeur Facilicom Solutions spreekt hij met podcast-host Natalie Hofman over trends en ontwikkelingen binnen het facilitaire werveld. Zij zien hun rol steeds strategischer worden. Beide organisaties zijn volop in ontwikkeling. Mede door de ontwikkeling van de markt, nieuwe business modellen en een hybride manier van werken zijn Facilicom en HEYDAY in transitie om flexibel te kunnen blijven.

'Een facilitaire blik op de toekomst' is een nieuwe serie binnen de FMN Podcast, vol gesprekken met leiders van invloedrijke bedrijven in Facility Management. Het vakgebied heeft het laatste jaar veel aandacht gekregen door alle ontwikkelingen als gevolg van corona, nieuwe manieren van werken en de energietransitie die bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Podcast-host Natalie Hofman (FMN Bedrijvenplatform) laat zien hoe de captains van facilitaire bedrijven naar de toekomst kijken. Hoe zien zij de wereld veranderen en hoe zien zij het vakgebied zich ontwikkelen. Welke rol hebben ze en hoe zorgen we gezamenlijk voor de beste, gezonde, veilige en duurzame werkplek voor alle werknemers in Nederland en daarbuiten.

Nieuwsgierig?
De podcast is niet alleen te beluisteren, maar ook te bekijken via de website van FMN. Zo krijg je ook een beeld van de sprekers én de prachtige locatie waar de podcast wordt opgenomen.

1638885289154

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday