<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
ontdek meer HEYDAY.

Duik in de wereld van onze diensten Dot

Pieter Buis en Petra de West versterken HEYDAY Facility Management

Terug naar blog overzicht

Pieter Buis is per 1 januari 2021 aan de slag gegaan als Manager Expert Services bij HEYDAY Facility Management. Vanaf 1 februari 2021 sluit ook Petra de West aan als General Manager Host Services. Beide professionals zijn geen onbekenden in het werkveld én zien vooral veel kansen. 


Linkedin afbeelding-Persbericht-04V.l.n.r.: Pieter Buis en Petra de West

Pieter Buis 

Pieter Buis is al zo’n 25 jaar in verschillende rollen actief binnen de facilitaire branche. Hij was onder meer Manager Facilities & Procurement bij Randstad, eigenaar van facilitair adviesbureau Fier.FM en Directeur van Arrange Consultancy. Deze kennis en ervaring gaat hij nu inzetten als Manager Expert Services bij HEYDAY, waar hij verantwoordelijk wordt voor het team Vastgoed & Huisvesting binnen Expert & Data Services.  

Zelf ziet hij binnen HEYDAY vooral kansen voor het toepassen van nieuwe standaarden, zoals de WELL-certificering voor een gezond gebouw. “De visie en ambities van HEYDAY sluiten perfect aan bij mijn persoonlijke kijk op facility management en huisvesting. Ik vind het belangrijk dat een gebouw bijdraagt aan het welbevinden, de gezondheid en productiviteit van de gebruikers. Zeker binnen huisvesting en vastgoed is dat een ander accent, bovendien is dit door de coronapandemie belangrijker dan ooit.”  

Roland van Herk, Directeur Expert & Data Services bij HEYDAY, is blij met de komst van Pieter: “Pieter heeft een heldere visie op de (toekomst van) de werkomgeving en hoe die kan bijdragen aan het succes van een organisatie. Hij is een ervaren coach voor onze consultants, een deskundig klankbord voor onze opdrachtgevers en bovendien een op en top professional, die met zijn jarenlange ervaring in het vakgebied onze positionering als expert in de werkomgeving helpt te verstevigen.” 

Petra de West 

Petra de West was tot voor kort actief als General Manager van Receptel Nederland, heeft in 16 jaar tijd verschillende rollen bekleed binnen USG People en het hospitality-vak geleerd aan de hotelschool, in de hotelwereld en als stewardess bij Transavia. Ze gaat bij HEYDAY aan de slag als General Manager van het bedrijfsonderdeel Host Services, onderdeel van Operations. In deze rol wordt ze onder meer verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, het bereiken van efficiency in operatie en het behouden en ontwikkelen van bestaande klanten.  

Binnen HEYDAY ziet Petra vooral ruimte voor groei als het om hospitality gaat. “HEYDAY heeft hospitality in het DNA, maar weet ook welke punten intern nog aandacht verdienen. Ik zie voor mijzelf vooral veel kansen om dit verder vorm te geven. Hospitality is een vak en door het op te juiste manier te laden, kun je écht het verschil maken op allerlei vlakken. Bovendien denk ik dat, juist in een periode waarin mensen op afstand moeten blijven, het bieden van een uitmuntende gastvrijheidsbeleving extra waarde toevoegt.” 

Roeland van Roy, Directeur Operations bij HEYDAY, voegt Petra met veel plezier toe aan zijn team: “Ik ben heel erg blij dat we Petra bij HEYDAY mogen verwelkomen. Petra heeft een schat aan ervaring binnen de hospitality branche, met haar komst voegen we pure kennis toe aan onze organisatie. Ze gaat de operationele aansturing optimaliseren en inhoudelijk onze commerciële trajecten versterken. Door Petra aan te stellen, investeren we in onze Host Services-tak en krijgt dit bedrijfsonderdeel de aandacht, kennis én kunde die het verdient.” 

10_HEYDAY_werkenbij_
Picture of Lisa Hagoort

11-01-2021

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY