<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY kennisevent over hospitality en community management

29 augustus

Service en samenwerken staan centraal in de werkomgeving van de toekomst. Door je goed in te leven in de wensen van een werknemer en gebruik te maken van slimme technologie, creëer je een combinatie die er voor zorgt dat je het beste in mensen naar boven haalt. René van der Vlugt van Microsoft en Hospitality-expert Luc van Bussel leggen tijdens het HEYDAY kennisevent op 20 september uit hoe je de employee journey als uitgangspunt neemt voor de nieuwe werkplek.

Onder de titel: 'Waar koop ik hospitality?' geeft een aantal sprekers hun visie op community management, de meerwaarde van verbinding en welke factoren een rol spelen in het succes van een community. Tijdens dit event gaan we in op verschuivingen binnen facilitaire dienstverlening en ICT. Hoe geef je vorm aan community management? En waarom is hospitality een onmisbare factor in dienstverlening?

Het event wordt gehouden op de Greenport Campus in Venlo waar in samenwerking met HEYDAY sinds 2018 op vernieuwende wijze invulling wordt gegeven aan de ontwikkeling van een campusomgeving waar verbinding en hospitality centraal staan.

Keynote-spreker is hospitality-expert Luc van Bussel. Hij is ervan overtuigd dat in een maatschappij die steeds meer digitaliseert, menselijke contacten, ontmoetingen en service dé manier zijn om het verschil te maken. Service bepaalt bovendien het succes van een bedrijf, zo stelt Van Bussel. Op overtuigende wijze weet hij het nut en de noodzaak van hospitality en communities aan zijn publiek over te brengen.

Digital Transformation Lead René van der Vlugt van Microsoft geeft een presentatie over het nieuwe Microsoft kantoor op Schiphol. Hij leidde deze transformatie die is gebaseerd op een volgend niveau van activity based working. Daarbij staan samenwerken en focus centraal en wordt de employee journey als uitgangspunt genomen. Van der Vlugt legt uit hoe Microsoft in haar nieuwe pand de perfecte balans heeft gevonden tussen gedrag, technologie en de fysieke werkomgeving.

Verder neemt Marjolein Biert ons mee in de succesfactoren van community management in campusomgevingen. Met haar gaan we ook dieper in op de technologische randvoorwaarden voor een bloeiende community.

Brigitte de Haan, sitemanager Brightlands Campus Greenport Venlo geeft een korte inleiding over het community concept binnen de campus. Onder het motto 'high tech, high touch' werkt de campus aan het continu optimaliseren van de dienstverlening. Brigitte is ervan overtuigd dat menselijke interactie door technologie naar een hoger niveau wordt getild.

Voorafgaand aan het event is er een inlooplunch. Deze wordt verzorgd door OSP, dat ook deel uit maakt van de community op de campus in Venlo. Deelname aan de kennissessie kost 249 euro (excl. Btw).

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

 

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday