<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Nieuwe rollen voor Roland van Herk en Sander Koop in HEYDAY-directie

18 oktober

Vanaf 1 november starten Roland van Herk en Sander Koop in een nieuwe rol binnen het HEYDAY Leadershipteam (HLT), de directie van HEYDAY Facility Management. Roland van Herk gaat leiding geven aan HEYDAY Integrated, het onlangs gelanceerde label van HEYDAY. Sander Koop neemt tijdelijk de rol van directeur HEYDAY Interim & Consultancy waar, naast zijn reguliere werkzaamheden binnen het HLT.

Roland van Herk is sinds 2013 werkzaam in verschillende rollen bij HEYDAY en kent alle facetten van de organisatie. In de afgelopen zes en een half jaar heeft Roland met succes HEYDAY Interim & Consultancy opgezet. Hij startte met één consultant plus zichzelf en wist dit uit te bouwen tot een volwassen en succesvolle Business Unit met ruim 100 bevlogen Interim & Consultancy professionals. “Hoewel het natuurlijk nooit af is, voelt het als een goed moment om een volgende stap te zetten”, licht Roland toe. “Ook voor HEYDAY Integrated: we lanceerden onlangs dit vernieuwde label en ik kijk er naar uit om dit tot een succes te maken.”

Roland draagt de verantwoordelijkheid voor HEYDAY Interim & Consultancy ad interim over aan Sander Koop. Sander kent als geen ander de dynamiek: als medeoprichter van ArrangeGroup in 2000 was hij de drijvende kracht achter het succes van de interim-tak. Hij gaat het komende jaar op zoek naar een permanente invulling in nauwe samenwerking met het MT van Interim & Consultancy.

Vervolgstap Roeland van Roy

Roland volgt Roeland van Roy op, die een mooie carrièrestap maakt. Roeland gaat aan de slag als Segment Directeur Onderwijs bij Asito, net als HEYDAY onderdeel van ADG. Remko Stolk, Algemeen Directeur van HEYDAY, is blij met deze ontwikkeling: “We vinden het belangrijk dat mensen zich binnen HEYDAY kunnen ontwikkelen om een volgende stap maken. Gelukkig blijft Roeland in zijn nieuwe rol onderdeel van onze ADG-familie.”

 

Untitled design (1)

Op de foto: Roland van Herk (links) en Sander Koop

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday