<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Nagenieten van Facility Matters 2022

19 april

Donderdag 14 april was het eindelijk tijd voor Facility Matters, het kennis- en inspiratiefestival voor young professionals in facility management. Vanwege het coronavirus werd het festival drie keer verplaatst, maar het was het wachten meer dan waard. HEYDAY en ArrangeGroup zijn allebei als founding father aan het Facto-event verbonden. Nu we onze krachten hebben gebundeld, was dit event dus de uitgelezen kans om ons als nieuwe organisatie aan jong facilitair talent te tonen. En dat is zeker gelukt!

Facility Matters vond plaats bij De Doelen in Rotterdam en werd door zo'n 325 aanwezigen bezocht. Namens HEYDAY en ArrangeGroup hebben we vier inspirerende sessies gegeven:

Maak kennis met jezelf!

Collega’s Sheryl Limburg (Manager Interim & Consultancy) en Felicia Koning (Consultant) hebben de deelnemers tijdens een inspirerende sessie kennis laten maken met de concepten zelfinzicht en zelfkennis. Beide zijn zowel in je privéleven als in je werkomgeving heel veel waard. Het is de basis voor persoonlijke ontwikkeling en voor succes in meerdere opzichten. De sessie gaf de deelnemers een concrete en accurate beschrijving van wie ze zijn en waarom ze dingen doen zoals ze doen.

Make Buildings WELL

Hoe zorg ik voor een omgeving waar mensen zich welbevinden? Op deze vraag gaven HEYDAY collega’s Pieter Buis (Manager Interim & Consultancy) en Shenna de Bruin (Consultant) tijdens het kennisfestival een antwoord. Shenna en Pieter doken in de wereld van de WELL Building Standard en gaven praktische tips hoe je deze kan gebruiken. Daarnaast lieten zij zien hoe young professionals bijdragen aan de ontwikkeling van welbevinden binnen HEYDAY en hoe ze dit toepassen bij opdrachtgevers.

Ben ik een facilitair consultant of interimmer?

Samen met HEYDAY collega’s Leonie Uijlen (Interimmer) en Shenna de Bruin (Consultant) gingen de deelnemers op ontdekkingstocht: ben ik een facilitair consultant of interimmer? Voor Leonie en Shenna vormde het Young Professional Programma van HEYDAY dé uitgelezen kans om hierachter te komen. De reis bracht hen langs verschillende plekken, in contact met bijzondere mensen en voor uitdagende opdrachten.

De rol van een facilitair consultant

Hoe is het om als consultant in het facilitaire werkveld te werken? Felicia vertelde de deelnemers in een inspirerende sessie enthousiast over haar rol als consultant bij HEYDAY. Ze ging dieper in op haar werkzaamheden en haar persoonlijke missie. Wat houdt het in om consultant te zijn? Wat vindt ze de leukste kanten van haar werk? Ze nam de deelnemers mee aan de hand van pakkende voorbeelden bij een toonaangevende opdrachtgever uit de onderwijssector.

Onze stand

Naast de inhoudelijke thema’s is het event ook bedoeld om de verbinding tussen Young Professionals en Experts te leggen. Met onze speciale HEYDAY-cocktailbar vielen we zeker op. Want zeg nou zelf: wie lust er geen MoHEYto, Energizing Interim, Consultancy Club of Hospitality Havana? Ook was er een HEYDAY-waarzegster aanwezig om de facilitaire toekomst van de deelnemers te voorspellen en kon je je tot nieuwe HEYDAY’er ontpoppen onder het genot van een bakje popcorn. We hopen dat we een goede indruk van onze organisatie hebben achtergelaten op alle aanwezigen!

Interim - Linkedin - Vacature afbeeldingen (1)

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday