<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Maak kans op kaarten voor Facility Matters op 1 december in Rotterdam

26 oktober

UPDATE: Vanwege het coronavirus is Facility Matters uitgesteld. Houd de website van Facility Matters in de gaten voor de laatste informatie. 

Als young professional in het facility werkveld weet je dat de wereld om je heen niet stil staat. Hoe blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied? En hoe zorg je ervoor dat je je ook persoonlijk blijft ontwikkelen?

Facility Matters is daarvoor de plek bij uitkomst. Dit kennis- en inspiratiefestival biedt jou een programma vol vernieuwende en innoverende ontwikkelingen op facilitair gebied. Een kleine greep uit het programma: data in FM, duurzaamheid en de impact van FM, het belang van innovatie, de uitdagingen van hybride werken en trends in 2021. Ook kun je deelnemen aan een spannende Escape Room!

Wil je erbij zijn? Dan hebben we goed nieuws: HEYDAY geeft kaarten weg! Je kunt tot 16 november deelnemen. Op 17 november maken we de winnaars bekend via onze socials. 

Voor wie is Facility Matters?

Facility Matters heeft als doelgroep young professionals met 1 tot 10 jaar werkervaring in FM. Daarnaast zijn afstuderende studenten HBO Facility Management of net afgestudeerden van andere voor het FM-vak relevante opleidingen, zoals de Hotelschool van harte welkom op dit event. Bekijk hier het volledige programma.

Facility Matters wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer partners HEYDAY, ArrangeGroup en Facilicom.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday