<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY kennisevent: 'Duurzaamheid is niet duur'

18 september

Op 2 oktober houdt HEYDAY Facility Management een kennisevent over duurzaamheid. Verduurzamen is niet langer duur, maar het levert juist geld op. We zien namelijk dat de keuze voor groene oplossingen vaak (op termijn) een goedkopere oplossing is. Sarah Blonk en Roy Spierings van HEYDAY praten je kort bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van verduurzamen, subsidies en de wettelijke verplichtingen rond het Energie Efficiency Plan.

Duurzaamheid is niet per definitie ‘duur’ meer. Waar voorheen verduurzamen vaak in verband werd gebracht met grote investeringen en hoge afschrijvingen, zien we inmiddels dat de keuze voor groene oplossingen op termijn vaak ook financieel interessant is.

Duurzame oplossingen als LED, zonnepanelen of warmtepompen worden goedkoper en ook de terugverdientijden worden korter. In sommige gevallen is het vroegtijdig vervangen van oude installaties zelfs goedkoper dan wachten totdat ze zijn afgeschreven. Met dat in het achterhoofd vraagt het verduurzamen van je onderhoudsplannen wel om een slimme aanpak. Zeker nu de overheid ons allerlei wettelijke regels oplegt.

Tijdens het kennisevent geven we antwoord op vragen als: Waar kun je aan denken? Wat mag je juist vergeten? Waar moet je rekening mee houden? En wat moet je vooral níet doen wanneer je lucratief wilt verduurzamen? 

Het event wordt gehouden op 2 oktober 2019 van 15.00 - 17.00 uur op het hoordkantoor van HEYDAY aan de Luchthavenweg in Eindhoven. We sluiten de middag af met een netwerkborrel. Interesse? Klik hier om je aan te melden. Aanmelden kan tot uiterlijk 30 september. 

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday