<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Kansen door corona: Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij Host Services van HEYDAY

17 augustus

Veel organisaties hebben in de afgelopen periode hun kantoor gedeeltelijk of zelfs geheel moeten sluiten. Een deel van de werkzaamheden van de tak Host Services van HEYDAY viel hierdoor weg. Hoewel onze medewerkers het liefst op locatie aan de slag zijn, bood dit een mooie kans om aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken. De maand juni stond voor Host Services van HEYDAY dan ook in het teken van klantperceptie en communicatie.

Om de vrijgekomen tijd goed te besteden, heeft HEYDAY in samenwerking met IK Training & Ontwikkeling een online training ‘Communicatie in stijl’ ontwikkeld voor het team Host Services. Dit team bestaat onder meer uit ambulant facilitair medewerkers, hospitality medewerkers, huismeesters en receptionistes. Gedurende vier online sessies hebben Ingrid Klinkert en Marjon van Wezel de medewerkers meegenomen in klantperceptie en communicatiestijlen, essentieel voor het bieden van een uitmuntende hospitality beleving.

Tijdens de sessies zijn ook toepasbare tips & tricks aangereikt om op een gastvrije manier om te gaan met de coronamaatregelen, wanneer kantoren langzaamaan hun deuren weer openen. Juist voor medewerkers in het team Host Services is in de komende periode een belangrijke rol weggelegd als het gaat om het realiseren van niet alleen een prettige, maar ook een veilige werkomgeving. Sommige collega’s worden zelfs als ‘Corona Host’ ingezet. Door het volgen van de training zijn alle medewerkers dan ook goed voorbereid op de tijd die komen gaat.

Jochem Streekstra, werkzaam als consultant bij HEYDAY, was de initiator van de training. “De online sessies waren niet alleen erg leerzaam, maar hebben ook bijgedragen aan een goede verbinding en samenwerking in een periode waarin dit minder vanzelfsprekend was. De mogelijkheid om ervaringen met elkaar te delen was bovendien erg waardevol. Het enthousiasme, de klantvriendelijkheid en het plezier van het team maakte het een geweldige groep om te trainen!” Ook de reacties van de medewerkers waren zeer positief.

Linkedin afbeelding-Afstand-2

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday