<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Jouw fiets telt bij HEYDAY

03 april

Flight Forum en Bedrijventerrein Eindhoven Airport investeren volop in een stimulerende en aantrekkelijke werkomgeving. Naast allerlei ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur en openbare ruimtes worden er nieuwe functies, voorzieningen en initiatieven gelanceerd op het bedrijventerrein. Zo ook Jouw Fiets Telt, een initiatief waarbij medewerkers van bedrijven op het terrein een week lang gratis een elektrische fiets uitproberen en daarna met korting een fiets aanschaffen, om zo het aantal auto’s terug te dringen. HEYDAY doet mee aan de actie.

Medewerkers van bedrijven die werkzaam zijn op Flight Forum of Bedrijventerrein Eindhoven Airport mogen meedoen aan Jouw Fiets Telt. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk mensen op de fiets te krijgen, want dan tel je mee. Na aanmelding is het mogelijk om een week lang gratis een elektrische fiets te testen. Bij interesse voor een elektrische fiets is er vanuit de organisatie een regeling beschikbaar, waarbij je een elektrische fiets met 30% korting aan kunt schaffen tot een maximum bedrag van €500. Hierbij gaat de deelnemer akkoord met een regeling waarbij hij of zij minstens twee keer per week met de fiets naar het werk komt in plaats van met de auto.

Deelname HEYDAY

Het hoofdkantoor van HEYDAY is gevestigd op de Luchthavenweg, onderdeel van Bedrijventerrein Eindhoven Airport. “We merken dat het op piektijden erg druk is met auto’s rondom ons pand, zoals in het begin en aan het einde van de dag. Daarom steunen wij initiatieven als Jouw Fiets Telt,” legt Stefanie Luiken, werkzaam als Parkmanager via HEYDAY bij Flight Forum, uit. “Het is natuurlijk ook gezond voor onze medewerkers én goed voor het milieu om iets vaker de auto te laten staan en op de fiets te stappen. Er werken bij ons ook veel mensen die van ver moeten komen, maar voor collega’s uit de buurt is het een mooie actie. Zo werken we samen aan een gezond bedrijventerrein.”

Living Lab

Flight Forum is hét Brainport businesspark voor ondernemers met visie. De sterke merken, verbindingen en ambities op Flight Forum groeien uit tot een uniek en optimaal klimaat voor de zakelijke dienstverlening. Flight Forum is meer dan een bedrijventerrein: het is een Living Lab waar ruimte is en wordt gemaakt voor experiment, beleving, interactie en bezieling.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday