<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Joris de Schepper (HEYDAY) genomineerd voor ABN AMRO’s Duurzame 50

04 maart

Joris de Schepper, senior consultant bij HEYDAY Facility Management, is genomineerd voor ABN AMRO’s Duurzame 50. Elk jaar stelt ABN AMRO de Duurzame 50 samen: een lijst met de 50 personen in Nederland die het meest bijdragen aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving. De lijst weerspiegelt wat er het afgelopen jaar is gebeurd op het gebied van duurzaamheid in de bouw en vastgoedsector.

Elk jaar vraagt een vakjury, onder leiding van de winnaar van de vorige editie, zich af wat de belangrijkste vraagstukken en trends zijn en welke mensen daar het meest aan bijdragen. De jury beoordeelt op vier onderdelen: bijdragen aan het mogelijk maken van duurzame projecten, inzetten bij duurzame initiatieven, actieve kennisdeling over verduurzaming en het stimuleren en initiëren van duurzame samenwerking. Iedere genomineerde ontvangt voor deze onderdelen punten. Op basis hiervan wordt een top 50 samengesteld.

Joris is voorgedragen door branchevereniging FMN, terwijl hij niet eens lid is. “Ik vind het een enorme eer dat ik ben genomineerd, vooral als ik kijk naar de kandidaten waar ik tussen sta. Waarschijnlijk heeft FMN mij voorgedragen omdat ik vooral aan duurzaam bewustzijn meewerk,” licht Joris toe. “Ik wil de wereld een beetje groener maken en daar mijn invloed maximaal voor gebruiken. Samen met mijn team help ik bedrijven met het bereiken van hun milieu-ambities en verplichtingen. We geven bijvoorbeeld ook gastcolleges op scholen over duurzaamheid en circulariteit. Het is goed te zien dat duurzaamheid bij veel bedrijven op één staat en dat opleidingen duurzaam FM en Circulariteit in hun curriculum opnemen. We hebben immers maar één planeet.”

Stem op Joris!

Wie heeft volgens jou de grootste stappen gezet op het vlak van verduurzaming en heeft daarbij anderen gemotiveerd om te versnellen? Dit jaar kun je via de website van Duurzaam Gebouwd je stem uitbrengen op de genomineerden, waaronder Joris. Laat voor maandag 9 maart 12:00 uur je stem horen via deze website.

Over de Duurzame 50

De ABN AMRO Duurzame 50 wordt jaarlijks uitgereikt aan de persoon die het meest heeft bijgedragen aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Eerder wonnen onder andere Thomas Rau, Claudia Reiner, Jan Willem van de Groep en Stefan van Uffelen de felbegeerde award. In 2019 nam Onno Dwars de nummer 1 positie in op de lijst, gevolgd door Yvette Watson (2) en Andy van den Dobbelsteen (3).

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday