<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Jong talent aan de bak tijdens eerste HEYDAY Facility Institute Challenge

09 mei

Om te weten hoe je de nieuwste generatie maximaal faciliteert, kun je dat het beste aan jong talent zélf vragen. Met die gedachte daagt HEYDAY Facility Institute FM-studenten uit na te denken over toekomstbestendige facilitaire oplossingen.

Een groep van vijftien studenten Facilitair Management was vandaag bij de aftrap van de Facility Institute Challenge. De challenge is een nieuw initiatief van HEYDAY om de verbinding te maken tussen de praktijk van HEYDAY en de nieuwste generatie FM’ers.

Aan de challenge van vandaag ging een uitgebreide kennismaking met HEYDAY vooraf. Aan de hand van een voorbeeld uit de praktijk moeten de studenten in de rol van junior consultants een facilitair concept uitwerken. Voorwaarde is dat de oplossing futureproof is. Door de studenten, die de nieuwste generatie werknemers vormen, zelf mee te laten denken over de toekomst van facility management ontstaan vaak verrassende ideeën, is de ervaring van HEYDAY.

 “We investeren bij HEYDAY graag in jong talent”, vertelt Roland van Herk, directeur HEYDAY Facility Institute. “Aan de ene kant willen we opleidingen graag helpen de verbinding met de praktijk concreet te maken en organiseren we regelmatig kennissessies voor studenten. Aan de andere kant leveren workshops met de jonge mensen vaak ook heel innovatieve ideeën op, die wij vervolgens weer kunnen gebruiken in ons werkveld.”

HEYDAY laat met deze challenge zien dat ze een verbinder van en mét expertise is. Door samen te werken met onder meer hogescholen wil HEYDAY bijdragen aan de ontwikkeling van facility management.

In deze videos zie je de presentatie van de concepten van de studenten.

Groep 1 : https://vimeo.com/270030634/295a3aa238

Groep 2 : https://vimeo.com/272314568/799bc32b73

Groep 3 : https://vimeo.com/272314954/01d1514bd4

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday