<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

JLL en HEYDAY bundelen krachten met werkplekreservering-app

30 juni

De app maakt het mogelijk voor organisaties om medewerkers weer veilig op kantoor te verwelkomen

Nu bedrijven geleidelijk weer hun deuren openen, staat de terugkeer naar kantoor en hiermee ook het gebruik van de werkomgeving bij veel organisaties hoog op de agenda. In deze tijd kan slimme technologie helpen bij het realiseren van een veilige werkomgeving en dus het beschermen van medewerkers. Met de app iBASX van HEYDAY Facility Management laat JLL gebruikers weer op veilige wijze terugkeren naar kantoor.

De iBASX-app garandeert gebruikers — op basis van een werkplekreservering — een veilige werkplek en houdt bovendien de bezettingsgraad in het kantoorpand onder de gestelde norm. Wanneer een organisatie ervoor kiest om sensoren te plaatsen, kan het werkplekconcept bovendien real-time gemonitord en bijgestuurd worden.

Owen, Lead Consultant Workplace Strategy bij JLL: "Om de toestroom van werknemers naar een Covid-19 proof kantoor in goede banen te leiden, is een slimme reserveringsapp van cruciaal belang. Maar ook om bij een eventuele besmetting inzichtelijk te hebben wie zich wanneer en in welke ruimte bevond. Wij zijn erg blij om samen met HEYDAY deze app aan ons portfolio diensten toe te kunnen voegen, omdat we hiermee een enorme meerwaarde kunnen bieden voor de gebruikers die wij adviseren."

Wisse Stenchlak, Directeur Real Estate Services & Development bij HEYDAY: “Juist in deze tijd is het meer dan ooit belangrijk om – ook buiten ons eigen domein – de samenwerking op te zoeken en elkaar te versterken om een gezamenlijk doel te bereiken: het zo goed én veilig mogelijk faciliteren van Nederlandse werknemers in kantoren. Door onze tech-innovatiekracht te bundelen met het netwerk en de expertise van JLL kunnen we nog meer impact maken. Een mooi voorbeeld van Winning Together!”

Toekomst van het kantoor

Voor nu richten bedrijven zich vooral op de uitdagingen op korte termijn om medewerkers veilig te laten terugkeren naar kantoor, maar het biedt ook kansen voor het ontwikkelen van flexibele werkplekconcepten. Werken op afstand is een blijvertje en het zal een grote impact hebben op hoe bedrijfsvastgoed in de toekomst functioneert, stelt JLL.

Behalve dat de werkomgeving opnieuw ontworpen moet worden om de nodige technische infrastructuur te bieden aan personeel dat op afstand en ter plaatse werkt, worden werkplekken zelf in toenemende mate sociale hubs waar mensen elkaar ontmoeten en samenwerken. Ook in deze situatie biedt een reserveringsapp als iBASX uitkomst. Het geeft gebruikers handvatten om gericht naar kantoor te komen.

Dit alles maakt deel uit van een verschuiving op langere termijn naar een meer mensgerichte, digitaal geïntegreerde werkplek. Het zal een plek zijn waar mensen graag tijd doorbrengen, met meer voorzieningen om samenwerking, innovatie en creativiteit te bevorderen. De Covid-19 pandemie heeft het tijdelijk gebruik van dergelijke ruimtes tijdelijk stopgezet, maar ze maken definitief deel uit van de toekomst van het kantoor.

Lees hier meer over de app.

Linkedin afbeelding-iBASX-2

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday