<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Inspirerend Facto Congres over innoveren in FM, inclusief Energy Experience

19 juni

Wat versta je onder innoveren en vernieuwen en hoe geef je dat vorm binnen facility management? Deze vragen stonden centraal tijdens het Facto Congres dat op dinsdag 18 juni in Veenendaal onder voorzitterschap van Yvette van den Tol van zorginstelling Pieter van Foreest plaatsvond.

Door: Stefanie Hounjet en Gerard Dessing

Net als de laatste vier jaar was het congres, een inhoudelijke samenwerking met Twynstra Gudde, ook deze keer weer uitverkocht met zo’n 240 facility professionals in de zaal. Het thema van dit jaar: ‘Innoveren en waarde creëren’. De vele inhoudelijke sessies werden afgewisseld door momenten van netwerken waarbij koffie of thee kon worden besteld bij een gebaarista.

Heyday-Energy-up-sessie

Energy Experience

In een heuse Energy Experience namen Wisse Stenchlak (HEYDAY) en Juliette van Hessen (Energy Up) de aanwezigen tijdens hun sessie mee in het belang voor organisaties om te zorgen voor een energieke werkomgeving.

De deelnemers, voorzien van koptelefoon, werden in een silent disco-achtige sfeer inclusief muziek en gesproken tekst, uitgedaagd om deel te nemen aan enkele beweegoefeningen en werd hen gevraagd in kleine groepjes een ‘schilderij’ te maken van wat zij als een ideale werkomgeving zien.

Ook kwamen praktische tips aan de orde voor een energieke medewerker (maak een vitaliteitsprogramma vanuit meerdere invalshoeken, zorg voor een continue feedback loop en maak het niet verplicht, maar leuk en persoonlijk), voor een energieke werkomgeving (zet experience design in door doelgroep, DNA, innovatie en fluïditeit en pas biophilic design toe, dus creeër een natuurlijke habitat) en voor een energieke community (zorg voor ambassadeurs, doorbreek de organisatiesilo’s in het creëren van community management en combineer online met offline community management).

190618-Facto_Congres-7527

Lees het volledige verslag van het Facto Congres hier.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday