<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
ontdek meer HEYDAY.

Duik in de wereld van onze diensten Dot

Hét HEYDAY Facility Management Kennisfestival: Connecting the dots

Terug naar blog overzicht

Op 4 november 2022 is het zover: de 27e editie van het welbekende facilitaire jaarcongres. Voorheen werd dit inspirerende evenement altijd georganiseerd door Arrange Consultancy, maar dit jaar steken we hem in een compleet nieuw jasje. De krachtenbundeling van ArrangeGroup en HEYDAY opent vele deuren en gezamenlijk pakken wij het evenement dit jaar nog grootser aan. Maak je klaar voor hét HEYDAY Facility Management Kennisfestival.


Not-your-average jaarcongres 
Deze 27e editie van het HEYDAY Facility Management jaarcongres wordt groots. Je bent te gast op hét Facility Management kennisplatform met verhalen vanuit de theorie en de praktijk in een festival-achtige setting. Door gebruik te maken van energievolle vormen van kennisuitwisseling en dit te combineren met een dosis plezier en een fantastische omgeving ervaar jij echte inspiratie. Een dag voor facility- en workplace management professionals die willen vernieuwen en waar je in verbinding staat met jouw vakcollega’s en je laat verrassen door nieuwe inzichten! 
 
Connecting the dots 
Met trots presenteren we jullie het thema van dit kennisfestival:verbinding’. Verbinding is één van de belangrijkste voorwaarden om te overleven in onze wereld. Niets bestaat namelijk zonder interactie met haar omgeving. Anders gezegd: ieder individu bestaat écht enkel bij de gratie van het geheel (‘Ik ben omdat wij zijn’). Als je daar rekening mee houdt en bewust de verbinding aangaat, kun je veel meer bereiken. 
 
Ons relatief jonge vakgebied vraagt om een professionele versnelling door de snel veranderende wereld en steeds complexer wordende omgeving waarin we actief zijn. Een versnelling die nodig is voor nog meer succesvolle organisaties. Alleen een grootser Facility Management is optimaal waardevol en vergroot impact. Verbinding kan daarin het verschil maken. Verbinding tussen (groepen) mensen, tussen niveaus in de organisatie en tussen primaire en facilitaire organisatiedoelen. Maar ook verbinding met jezelf en de maatschappij. Het gaat daarbij om het scheppen van de juiste voorwaarden om mensen te laten excelleren en zodoende optimaal en duurzaam waarde toe te voegen. 
 
Verbinden door wijsheid, wijzer door verbinding 
HEYDAY gunt de wereld een grootser Facility Management en droomt van een vakgebied dat de beste versie van zichzelf wordt. Wij geloven dat bouwen aan de toekomst alleen samen succesvol zal zijn en nodigen je daarom uit om de krachten te bundelen, onze passie te tonen en wijsheden te delen. Het kennisfestival zal daaraan een belangrijke en onvergetelijke bijdrage leveren.  
 
Aanmelden  
Ga jij ook de verbinding aan? Dan zien wij jou graag op vrijdag 4 november 2022! Binnenkort volgt meer berichtgeving over de locatie, de invulling, praktische informatie én natuurlijk de mogelijkheid om je aan te melden. 

 

Connecting-the-Supply-Chain-Dots-300x212-1

 

02_HEYDAY_contact_
Picture of Jinni Christiaanse

09-05-2022

Labelmarketeer voor HEYDAY Interim en Consultancy