<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

HNK kiest HEYDAY voor nieuw hospitality- en communityconcept voor HNK Utrecht CS.

Terug naar blog overzicht

HNK slaat de handen ineen met HEYDAY voor het bieden van een optimale hospitality-ervaring aan haar huurders van HNK Utrecht CS. HEYDAY heeft een nieuw hospitality- en communityconcept ontwikkeld en gaat het komende jaar de dienstverlening verzorgen als innovatieve pilot. De samenwerking draagt bij aan het optimaliseren van de beleving en het creëren van een passend aanbod aan services voor huurders.

nieuw hospitality concept hnk utrecht

Hospitality neemt op de locaties van HNK een prominente plek in. Om de kwaliteit en professionaliteit van de hospitalitybeleving naar een volgend niveau te brengen, is HNK een samenwerking aangegaan met HEYDAY. Het traject is gestart met het inzichtelijk maken van het huidige gastvrijheidslevel en het onderzoeken van huurderstevredenheid op de pilotlocatie Utrecht CS. De wensen en behoeften van HNK-huurders staan hierin centraal en vormen de basis voor het nieuwe concept.

 

“Het bieden van goede service aan onze huurders en het verder optimaliseren van het hospitalityconcept en de dienstverlening is een van onze belangrijkste strategische doelstellingen”, zegt Robert Sparreboom, Head of Asset Management bij HNK. “Deze innovatieve pilot geeft ons de kans om nieuwe ideeën te testen en te zien hoe dit de huurderstevredenheid beïnvloedt. HEYDAY heeft veel expertise op dit gebied en we zijn er dan ook van overtuigd dat zij de juiste partij zijn om ons te helpen bij deze ambitie.”

“Om te kunnen verbeteren, moet je eerst weten waar je staat. Dit doen we op basis van mystery-visits en behoefte-onderzoek, dat we verwerken tot een verbeterplan. De nieuwe Utrechtse pilot sluit hier naadloos op aan”, vertelt Sarah Blonk, Business Development Consultant bij HEYDAY. “HNK is een inspirerende, dynamische omgeving waarbij je direct een gevoel van thuiskomen hebt. Het is – ook voor ons – een ideale omgeving om inzichten te verkrijgen en nieuwe ideeën en ontwikkelingen uit te testen. Door vervolgens ook de juiste mensen op de juiste plek in de dienstverlening te plaatsen, zet je een optimale hospitalitybeleving neer.”

HNK Utrecht

Over HNK

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor en is een verzameling aan (net)werklocaties voor werkend Nederland met ruimtes en services voor flexwerkers, ZZP’ers, het MKB en multinationals. Het concept staat voor het creëren van een warme, inspirerende omgeving met stijlvolle werkplekken, vergader- en kantoorruimtes, een sociaal hart en veel uiteenlopende diensten voor huurders. In 2012 opende HNK haar eerste vestiging. Inmiddels is het netwerk uitgegroeid tot 14 locaties, met vestigingen in onder meer Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Den Bosch en Groningen.

HEYDAY_bluemonday23
Picture of Lisa Hagoort

07-01-2020

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY