<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY prominent aanwezig tijdens WorkPlace Xperience

08 februari

Op 29 en 30 maart 2022 organiseert Smart WorkPlace de WorkPlace Xperience: een event voor professionals die werkzaam zijn binnen de vakgebieden Human Capital, WorkPlace Management en Real Estate. Gedurende twee dagen stappen Vitaliteitsmanagers, HR Managers, Real Estate Managers, Chief Happiness Officers, CEO’s, Facility Managers, Mobiliteits Managers en Huisvestingsmanagers in de werkomgeving van de toekomst. Met een stand en drie sprekers op het podium is HEYDAY prominent aanwezig op het event.

Thema’s als Hybrid Working, Vitality en Wellbeing staan centraal tijdens de WorkPlace Xperience. Deze onderwerpen worden uitgediept tijdens inspirerende keynotes, rondetafelsessies en pitches van onder meer HEYDAY’ers Jolanda Tichelaar, Pieter Buis en Shenna de Bruin.

Jolanda Tichelaar, consultant bij HEYDAY, begeleid de gedragsverandering rondom huisvestingstrajecten en de nieuwe werkomgeving van grote organisaties. Ze weet als geen ander hoe je medewerkers meeneemt in een nieuwe manier van werken en waar je op moet letten. Nu veel organisaties de stap maken naar hybride werken is dit topic actueler dan ooit. Een succesvolle implementatie van hybride werken vraag volgens Jolanda om een plan op maat die past bij de werkcultuur van de desbetreffende organisatie. Tijdens haar sessie neemt ze de aanwezigen mee in de rol van gedrag in de (hybride) werkomgeving. Deelnemers worden bijgepraat over de betekenis van gedrag, de invloed van gedrag tijdens veranderingen en aandachtspunten om gewenst gedrag te stimuleren. Belangrijke lessen voor een succesvolle implementatie van hybride werken.

Pieter Buis, manager Expert & Data Services bij HEYDAY en Shenna de Bruin, consultant bij HEYDAY zijn specialist op het gebied van welbevinden en WELL- en Leesman gecertificeerd. Ze vinden het belangrijk dat het gebouw bijdraagt aan het welbevinden, de gezondheid en productiviteit van de gebruikers. Door de coronapandemie is dit bovendien belangrijker dan ooit. Tijdens hun sessie gaan Shenna en Pieter in op de vraag: hoe zorg ik voor een omgeving waar mensen zich welbevinden? Want de wereld heeft gebouwen en faciliteiten nodig waarbij het draait om de mens. Ontworpen voor het leven, duurzaam en inspirerend. Plekken waar mensen productief zijn, gedijen, welke bijdragen aan het zich lichamelijk, geestelijk en sociaal goed voelen van mensen. Ze duiken in de wereld van de WELL Building Standard en geven praktische tips hoe je dit kunt gebruiken.

Waarom WorkPlace Xperience?

De werkomgeving verandert momenteel in een razendsnel tempo. Naast technologische en productinnovaties bepalen ook maatschappelijke ontwikkelingen als individualisering en de impact van de coronacrisis deze ontwikkeling. De inrichting wordt anders en in de werkomgeving ruimte wordt letterlijk ruimte gemaakt voor activiteiten die volop in het teken staan van het welzijn van de medewerkers, ons human capital. Door het realiseren van de gezonde en duurzame werkomgeving zijn medewerkers vitaal en productief. Facility Managers, Human Resource Managers, WorkPlace Managers en Vastgoedmanagers zijn daarom onder andere bezig met de volgende actuele vragen:

  • Hoe houd ik mijn medewerkers gezond en gelukkig?
  • Hoe richt ik een optimale hybride werkomgeving in?
  • Hoe implementeer ik de juiste technologische innovaties in de werkomgeving in?
  • Hoe creëer ik een duurzame werkomgeving?

 

Wil je erbij zijn?

Ervaar de beleving van de gezonde en duurzame werkomgeving live tijdens de WorkPlace Xperience. Het event vindt op 29 en 30 maart 2022 plaats bij NEXT LEVEL in Gorinchem. We nodigen je graag uit om onze sessies bij te wonen en kennis te maken bij onze stand. Bestel nu je ticket!

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday