<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY en Wisse Stenchlak gaan ‘next level’ samenwerking aan

20 maart

HEYDAY Facility Management en Wisse Stenchlak gaan vanaf 1 juni 2019 op een nieuwe, innovatieve manier met elkaar samenwerken. De nieuwe overeenkomst biedt meer ruimte voor ondernemerschap, het (door)ontwikkelen van proposities en het implementeren van innovatie. Wisse start een zelfstandig adviesbureau, maar blijft nauw betrokken bij projecten en adviesopdrachten van HEYDAY, inclusief de positionering van HEYDAY in de markt.

“HEYDAY betekent niet voor niets ‘groei- en bloeitijd’. We vinden het belangrijk dat het talent binnen onze organisatie de ruimte krijgt om tot volle bloei te komen”, licht Erik van der Eik, directeur New Business & Innovatie, toe. “Daarom kunnen we de wens van Wisse om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan alleen maar aanmoedigen. In die vorm blijft hij overigens betrokken bij HEYDAY. Hiernaast zal hij aan de slag gaan voor zijn eigen opdrachtgevers.”

Erik ziet de nieuwe samenwerking als win-win situatie. “Alle nieuwe trends, ontwikkelingen en innovaties die Wisse in zijn overige activiteiten tegenkomt, neemt hij mee in de trajecten die hij in opdracht van HEYDAY uitvoert. Hier profiteren vooral onze bestaande, maar ook onze potentiële opdrachtgevers van. Ook blijft Wisse op projectbasis betrokken bij het (door)ontwikkelen van onze proposities, juist om onder meer onze vastgoedpropositie naar een hoger plan te tillen.”

Wisse is vooral blij met het vertrouwen dat hij van HEYDAY krijgt. “Ik ben een groot voorstander van experimenteren en zie het als een enorme uitdaging om te ontdekken wat deze nieuwe samenwerkingsvorm brengt, zowel voor mijzelf als startend ondernemer als voor HEYDAY”, geeft hij aan. “Ik ben blij dat HEYDAY mij het vertrouwen geeft en ook op deze wijze met mij wil blijven samenwerken. Dit biedt mij niet alleen een vliegende start van mijn zelfstandige carrière, maar geeft ook aan dat HEYDAY met open vizier naar de toekomst én goed opdrachtgeverschap kijkt.”

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday