<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY Facility Management versterkt marktpositie met overname TROTS

04 juli

Door krachtenbundeling kan HEYDAY beter inspelen op klantwensen en marktdynamiek

HEYDAY Facility Management neemt facilitair dienstverlener TROTS over. Beide bedrijven zijn ervan overtuigd samen sterker te staan in de missie om organisaties te helpen met het realiseren van hun strategische doelen via het facilitair bedrijf. Dankzij de krachtenbundeling vergroot HEYDAY haar slagkracht. Onder de naam van HEYDAY kunnen de bedrijven beter inspelen op klantwensen en de marktdynamiek. De overname is een logische stap in de groeistrategie van HEYDAY en betekent een verdere versteviging van haar positie in de facilitaire markt.

De bedrijfscultuur van HEYDAY en die van TROTS kent veel gelijkenis. Ondernemerschap en focus op gelukkige en vitale medewerkers zitten diep in het DNA van beide organisaties. Mensgerichte ontwikkeling, technologische innovatie en duurzaamheid bepalen bij beide partijen de bedrijfskoers. Vanuit deze synergie hebben de bedrijven elk afzonderlijk ingezet op gebouwen beter en mensen gelukkiger maken. Door de overname komen deze kennis, expertise en ervaring nu bij elkaar. HEYDAY en TROTS zetten voortaan als één organisatie in op het oplossen van facilitaire vraagstukken.

Top drie positie

Beide bedrijven kennen veel overeenkomsten en zijn complementair aan elkaar. De toevoeging van de consultancy en detacheringsactiviteiten van TROTS positioneert HEYDAY in de top drie van Nederland op dit gebied. Bovendien betekent de acquisitie een uitbreiding van het klantportfolio. Waar TROTS een stevige positie heeft in de publieke sector, rekent HEYDAY de Top-500 organisaties tot haar kernportfolio. In de portefeuille van TROTS zijn mkb-bedrijven met een kleinere facilitaire bandbreedte goed vertegenwoordigd. Begin dit jaar heeft HEYDAY succesvol de koers ingezet om deze opdrachtgevers ook te bedienen. HEYDAY is getransformeerd van inkooporganisatie van facilitaire diensten naar facilitair kennispartner en aanjager van innovatie.

Technologische innovatie

Bob Mols, algemeen directeur van HEYDAY: “De naam HEYDAY betekent ‘bloei- en groeitijd’. Dat geldt uiteraard voor onze klanten, maar ook voor onszelf. TROTS is een bloeiende organisatie die de positie van HEYDAY in de facilitaire wereld versterkt. Nu we onze kennis en expertise delen, niet in de laatste plaats op het gebied van technologische innovatie, gaan we in de volgende versnelling. Wij zien dat de marktvraag is veranderd. Met elkaar kunnen we hier beter op inspelen en verder groeien. Dat is onze topprioriteit in de dynamische facilitaire wereld die steeds verder consolideert.”

Vol vertrouwen
“Onder de vlag van HEYDAY gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet”, zegt Anton Verbeek, algemeen directeur van TROTS, die in het management team van HEYDAY plaatsneemt. “TROTS is jaren geleden als pionier in Nederland gestart en is inmiddels een gevestigde partij van driehonderd medewerkers sterk. We zijn toe aan de volgende stap en in HEYDAY zien we de aangewezen partner om deze te zetten. De overname is een hefboom tot groei. We vonden elkaar al snel door gelijkenissen in onze ondernemende bedrijfscultuur waarin iedere medewerker op zijn eigen manier een bijdrage levert om de eindgebruiker centraal te stellen.”

Ansichtkaart-news_2-1

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday