<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
ontdek meer HEYDAY.

Duik in de wereld van onze diensten Dot

HEYDAY prominent aanwezig tijdens WorkPlace Xperience 2023

Terug naar blog overzicht

Op 14 en 15 maart 2023 organiseert Smart WorkPlace de WorkPlace Xperience: een event voor professionals die werkzaam zijn binnen de vakgebieden Human Capital, WorkPlace Management en Real Estate. Gedurende twee dagen stappen Vitaliteitsmanagers, HR Managers, Real Estate Managers, Chief Happiness Officers, CEO’s, Facility Managers, Mobiliteits Managers en Huisvestingsmanagers in de werkomgeving van de toekomst. Met een eigen stand, de inzet van onze hospitality hosts én drie sprekers op het podium is HEYDAY prominent aanwezig op het event. En ook jij kan hier kosteloos bij zijn!

Thema’s als Hybride werken, Hospitality en Circulariteit staan centraal tijdens de WorkPlace Xperience. Deze onderwerpen worden uitgediept tijdens inspirerende keynotes, rondetafel sessies en pitches van onder meer HEYDAY’er Petra de West.

Keynote: ‘Hospitality is geen term, maar a way of life’

Hoe kun je de beleving binnen jouw organisatie verbeteren? En het verschil maken in de strijd om talent? Petra de West, general manager van HEYDAY Hospitality, gelooft dat je door het toepassen van de hospitality-gedachte binnen je gehele bedrijfsvoering je impact maakt én onderscheidend bent als organisatie. Samen met alle collega’s binnen HEYDAY Hospitality legt Petra elke dag de verbinding met de gast en de interne organisatie. Petra weet als geen ander hoe je de mens centraal stelt en daarmee de volledige (facilitaire) organisatie mensgerichter maakt. Dit doet ze vanuit de gedachte 'hospitality is geen term, maar een way of life'. Benieuwd hoe jij dit ook kan doen? Petra neemt je graag mee in de wonderen wereld van Hospitality. Je gaat met concrete handvatten naar huis!

Hospitality is een Xperience

HEYDAY Hospitality verzorgt op het event de volledige hospitality dienstverlening. Je komt de hospitality professionals tegen bij de ontvangst, op de beursvloer en bij het vertrek. Op deze manier laten wij alle bezoekers van de Workplace Xperience de kracht van hospitality in de praktijk ervaren. Hospitality is in onze ogen namelijk bij uitstek een Xperience!

Waarom WorkPlace Xperience?

De werkomgeving verandert momenteel in een razendsnel tempo. Naast technologische en productinnovaties bepalen ook maatschappelijke ontwikkelingen als individualisering en de impact van de coronacrisis deze ontwikkeling. De inrichting wordt anders en in de werkomgeving wordt ruimte gemaakt voor activiteiten die in het teken staan van het welzijn van de medewerkers, ons human capital. Door het realiseren van een gezonde en duurzame werkomgeving zijn medewerkers vitaal en productief. Facility Managers, Human Resource Managers, WorkPlace Managers en Vastgoedmanagers zijn daarom onder andere bezig met de volgende actuele vragen:

  • Hoe houd ik mijn medewerkers gezond en gelukkig?
  • Hoe richt ik een optimale hybride werkomgeving in?
  • Hoe implementeer ik de juiste innovaties in de werkomgeving?
  • Hoe creëer ik een duurzame werkomgeving?

Deze vraagstukken staan centraal tijdens de WorkPlace Xperience. De duurzame stap van vandaag naar het gezond en gelukkig werken van morgen! 

10_HEYDAY_werkenbij_
Picture of Lisa Hagoort

09-01-2023

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY