<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY prominent aanwezig tijdens PROVADA 2019

24 mei

Met een stand op Provada for Future creëert HEYDAY Facility Management een eigen podium om haar concepten ten aanzien van het optimaliseren van de verhuurbaarheid van vastgoed te presenteren. PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland, vindt dit jaar plaats op 4, 5 en 6 juni in de RAI in Amsterdam.

In de zoektocht naar het toekomstbestendig houden van vastgoed zijn service- en community concepten niet meer weg te denken. Dat vraagt echter wel een nieuwe benadering. Naast financieel rendement, inzet van de laatste technologie, doorontwikkeling van property managementactiviteiten en een nieuwe wijze van samenwerken in de keten laat HEYDAY zien dat sociaal rendement gaat leiden tot de grootste innovatie in de sector.

Facilitaire achtergrond

HEYDAY is een grote speler in de facilitaire markt. De ontwikkelingen ten aanzien van serviceconcepten in vastgoed vragen om een ervaren partner op het gebied van service-aspecten. Met haar facilitaire achtergrond beschikt HEYDAY over bovengemiddelde kennis van de effecten en brede toepasbaarheid van dienstverlening. “We verdiepen ons niet alleen in mensen en hun behoeften, we kijken ook naar de omgeving en het DNA van een gebouw”, legt Bob Mols, CEO van HEYDAY uit. “We laten zien hoe service- en community concepten bij kunnen dragen aan toekomstbestendig vastgoed. We zien een verschuiving naar mixed-use concepten die inspelen op de veranderende behoeften van eindgebruikers. Waarbij voor ons de focus ligt op mensen én hun veilige, gezonde en sociale omgeving.”

Workshop

Samen met gebiedsontwikkelaar en investment manager Amvest geeft HEYDAY een workshop over het creëren van een rendabel service- en community concept in mixed-use vastgoed. In de workshop gaan Wisse Stenchlak en Chiel op den Brouw van HEYDAY en Loes Driessen van Amvest uitgebreid in op het omdenken dat hiervoor nodig is. Ze doen dit aan de hand van praktijkcases, waaronder een aantal grote mixed-use ontwikkelingen van de komende jaren in vastgoed.

iBASX

Ook op technisch vlak werkt HEYDAY aan het ondersteunen van vastgoedeigenaars bij het optimaliseren van de gebruikerservaring van een pand. In twee afzonderlijke Take-a-Seat sessies legt Klaas-Jan de Vries van HEYDAY uit hoe iBASX daar bij kan helpen. In deze aanpak vergelijkt HEYDAY de perceptie van gebruikers met data die op basis van onder meer sensoren wordt verzameld. Zo kan snel en effectief het gebruiksgemak van een pand worden verhoogd.

Ook geeft de tool gebouwgebruikers toegang tot alle facilitaire services. Op basis van real-time informatie kunnen gebruikers snel een passende, beschikbare werkplek of ruimte vinden. Verder is het via de applicatie mogelijk aanvullende faciliteiten te reserveren of een (ver)storing of serviceverzoek te melden. Ook kunnen medewerkers 'inchecken' op een werkplek, ruimte of locatie om vindbaar te zijn voor hun collega's. Voor deze unieke Take-a-Seat sessies zijn slechts enkele stoelen beschikbaar voor bezoekers van PROVADA. Om zeker te zijn van een stoel tijdens de sessie, is het verstandig deze vooraf te reserveren.

De stand van HEYDAY is te vinden op het PROVADA Future plein in hal 11, stand 10. Via de beursplanner kun je een persoonlijke afspraak maken met collega’s van HEYDAY.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday