<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY presenteert zich op Company Market NHTV

14 februari

Op donderdag 22 februari vindt de vierde editie plaats van de jaarlijkse Company Market bij de opleidingen Hotel Management en Facility Management van de NHTV. Tijdens dit evenement ontvangt de opleiding rond de 45 bedrijven, waaronder HEYDAY Facility Management. Deze dag is voor NHTV-studenten een uitgelezen kans om op zoek te gaan naar een stageplek of een toekomstige werkgever.

Tijdens de bedrijvenmarkt presenteren bedrijven als HEYDAY, Hilton Worldwide, Accor Hotels, ISS Hotels, Facilicom, Marriott, VFM Facility Experts en NH Hotel Group zich aan meer dan 400 studenten van de Bredase hogeschool. Studenten krijgen op deze manier de kans zich te oriënteren op de arbeidsmarkt, waar het tegelijkertijd voor de bedrijven de mogelijkheid biedt om talent te boeien en te binden. Voor die student die liever nog verder wil studeren geeft de bedrijvenmarkt ook genoeg gelegenheid om langs te gaan bij universiteiten om te kijken naar een passende masteropleiding.

“Tijdens mijn stage bij HEYDAY heb ik de theorie van mijn studie perfect in de praktijk kunnen brengen. Omdat HEYDAY het gehele facilitaire proces van een klant overneemt, kom je als stagiair met alle facetten van de facilitaire dienstverlening in aanraking. Ook krijg je de ruimte om mee te denken en jezelf te ontplooien binnen het bedrijf,” vertelt Mitchell Vos, Consultant bij HEYDAY. “Het fijne aan HEYDAY is dat je, zelfs als stagiair, bij alle accounts een kijkje in de keuken mag nemen. Dit heeft mij, na mijn stage, een gave baan als Consultant bij HEYDAY opgeleverd!”

Graduation Phase Experience Day

Deze dag vindt ook de Graduation Phase Experience Day plaats. Meer dan tachtig studenten presenteren hun voorstellen voor hun afstudeerscriptie. Een panel van experts bespreekt de voorstellen en toetst deze op haalbaarheid en bruikbaarheid voor de industrie. Op basis van het oordeel van dit panel en medewerkers van de academie zullen de studenten hun voorstellen gedurende een periode van zes maanden verder uitwerken tot een complete thesis om hun studie mee af te ronden.

Dit bericht is verschenen op Facto.nl.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday