<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY presenteert zich op bedrijvenmarkt Hogeschool Rotterdam

13 juni

Op woensdag 13 juni vindt de jaarlijkse bedrijvenmarkt van Hogeschool Rotterdam plaats. Tijdens dit evenement ontvangt de opleiding allerlei bedrijven, waaronder HEYDAY Facility Management. Deze dag is voor studenten een uitgelezen kans om op zoek te gaan naar een stageplek of een toekomstige werkgever.

Tijdens de bedrijvenmarkt presenteren bedrijven als HEYDAY zich aan studenten van de Rotterdamse hogeschool. Studenten krijgen op deze manier de kans zich te oriënteren op de arbeidsmarkt, waar het tegelijkertijd voor de bedrijven de mogelijkheid biedt om talent te boeien en te binden. Voor die student die liever nog verder wil studeren geeft de bedrijvenmarkt ook genoeg gelegenheid om langs te gaan bij universiteiten om te kijken naar een passende masteropleiding.

“Tijdens mijn stage bij HEYDAY heb ik de theorie van mijn studie perfect in de praktijk kunnen brengen. Omdat HEYDAY het gehele facilitaire proces van een klant overneemt, kom je als stagiair met alle facetten van de facilitaire dienstverlening in aanraking. Ook krijg je de ruimte om mee te denken en jezelf te ontplooien binnen het bedrijf,” vertelt Mitchell Vos, Consultant bij HEYDAY. “Het fijne aan HEYDAY is dat je, zelfs als stagiair, bij alle accounts een kijkje in de keuken mag nemen. Dit heeft mij, na mijn stage, een gave baan als Consultant bij HEYDAY opgeleverd!”

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday