<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Tour Facilitair 2019 vindt plaats in Gelderland; HEYDAY wederom partner

24 april

Sportieve prestaties, een goede sfeer, een bijzonder interessant netwerk en vooral veel plezier. Voor de vierde keer dit jaar wordt de Tour Facilitair gereden. Een toertocht van 80 kilometer met een tussenstop bij één van de partners. Opdrachtgevers, (toe)leveranciers en adviseurs in de facilitaire markt; iedereen is van harte welkom. De partners van Tour Facilitair, Albron, Drentea en HEYDAY, hebben zich niet zo maar aan het evenement verbonden. Zij geloven dat gezonde mensen, en dus gezonde medewerkers, zorgen voor gezonde bedrijven. En dus uiteindelijk een gezond Nederland.

Op woensdag 5 juni doet Tour Facilitair de provincie Gelderland aan. Een deel van de bijdragen van de partners en sponsoren én de deelnemers uit de vrije inschrijving gaat naar het goede doel. In 2019 gaat de opbrengst naar Ronald McDonald Kindervallei.

Albron, Drentea en HEYDAY hebben zich voor drie jaar als partner aan het evenement verbonden. Tour Facilitair sluit goed aan bij de vitaliteitsboodschappen van de drie partijen. Zo gelooft HEYDAY dat je als werkgever een belangrijke bijdrage kunt leveren aan de vitaliteit van je medewerkers, door een gezonde en veilige werkomgeving te creëren. Albron wijkt daar niet ver vanaf en gelooft dat eten en drinken vitaliteit brengt, want vitale mensen maken vitale organisaties. Drentea sluit af met de missie om duurzame producten en diensten te ontwikkelen, die een positieve bijdrage leveren aan het milieu en de werkomgeving van mensen.

“De Tour Facilitair echt voor en door de facilitaire markt”, aldus bedenker Pieter van de Graaf. Pieter is eigenaar van The Food Office en onder de naam Business Vitality organiseert hij wielerevenementen. Samen met de partners neemt hij de organisatie van het evenement voor zijn rekening. “De in totaal 12 bedrijven die deelnemen aan het evenement – in de markt soms concurrenten van elkaar – fietsen tijdens Tour Facilitair gebroederlijk naast elkaar. We zijn trots op het gemêleerde deelnemersveld en het feit dat we het concept van Tour Facilitair dat in vier jaar tijd is uitgegroeid tot een evenement dat niet meer weg te denken is van de facilitaire kalender kunnen uitbreiden naar de zorgmarkt.”

Inschrijven voor Tour Facilitair is mogelijk via de website

Bij Tour Facilitair komen sportieve prestaties, een goede sfeer en zakelijk ontmoeten optimaal samen.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday