<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY onderzoekt kwaliteit vastgoedbeheer en dienstverlening

01 februari

HEYDAY Facility Management onderzoekt in hoeverre huurders tevreden zijn over de kwaliteit van geleverde diensten in commercieel vastgoed. Op basis van een landelijk onderzoek brengt HEYDAY in kaart hoe het beheer van gebouwen in Nederland gewaardeerd wordt en welke rol de beheerder in dit proces heeft. De onderzoeksresultaten dragen bij aan het uitwerken en doorontwikkelen van nieuwe en bestaande vastgoedproposities van HEYDAY.

Van losse eilanden naar één wereld. De vastgoedsector en de facilitaire branche schuiven steeds meer naar elkaar toe. Hoewel de bakstenen en de locatie nog steeds van belang zijn, moet het pand vooral een fijne plek zijn om te verblijven. Of dit nu om te wonen, te werken of als gast is. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van dienstverlening een steeds grotere rol speelt in de waardering van een gebouw waarin een bedrijf gehuisvest is.

De algemene waardering van huurders over hun beheerder lijkt volgens eerder onderzoek van huisvestingsadviseur Solved een stijgende lijn te tonen. In 2016 beoordeelden huurders hun beheerder gemiddeld met een 6,6. Dit is iets hoger dan het cijfer van 6,4 in 2015. In 2017 en 2018 is het onderzoek niet uitgevoerd. De onderzoekers willen dit staven met als doel de dienstverlening van de beheerder beter te laten aansluiten op de behoefte van de kantoorhuurder.

Het onderzoek is inmiddels afgelopen.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday