<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY en Office App lanceren facilitaire gemaksapp 2.0

25 maart

HEYDAY Facility Management en Office App lanceren een nieuwe, verbeterde versie van de facilitaire gemaksapplicatie Office App (voorheen MAX). In deze 2.0-versie krijgt de gebruiker een gepersonaliseerde startpagina tot zijn beschikking en zijn er enkele nieuwe functionaliteiten toegevoegd, waaronder een documentenbibliotheek en een evenementenkalender. Hiernaast is de app in een geheel nieuw, fris design gestoken, wat onder meer bijdraagt aan de gebruiksvriendelijkheid van de app.

De applicatie van Office App verbindt het gehele scala aan facilitaire diensten met elkaar en maakt zo de kantoorervaring leuker én efficiënter. In één omgeving kunnen gebruikers een probleem, storing, klacht of wens melden, een werkplek of vergaderruimte boeken, bezoek aanmelden en on-demand een lunch, bloemetje of taxi bestellen, desgewenst bij een (regionale) leverancier naar keuze. In de community-omgeving is het mogelijk berichten te delen met andere gebruikers.

De nieuwe, gepersonaliseerde startpagina toont de gebruiker een overzicht van zijn of haar meest gebruikte functies, eerstvolgende reserveringen, laatste berichten in de community, komende evenementen en leverstatus van eventuele bestellingen. Met behulp van de nieuwe documentenbibliotheek kunnen gebruikers gemakkelijk hun kennis delen door bestanden uit te wisselen. De evenementenkalender biedt een duidelijk overzicht van alle activiteiten en mogelijkheid tot aanmelden.

Ontsluiten van managementinformatie

Door informatie van sensoren, FMIS en andere systemen met elkaar te verbinden, maakt de app real-time zichtbaar welke ruimtes beschikbaar zijn, hoe druk het is in het bedrijfsrestaurant, of een gast is gearriveerd en dat er een pakketje is bezorgd. Zo kan ook de catering de juiste hoeveelheden voorbereiden voor de lunch, waardoor zo min mogelijk eten wordt verspild.

Een gebruiker kan bovendien een review achterlaten, zodat de facilitaire dienstverlening direct inzicht heeft in de score van de dienstverlener. Naast het gebruikersgemak, biedt de enorme hoeveelheid verkregen data HEYDAY de mogelijkheid om haar opdrachtgevers nog beter te adviseren over toepassingen en verbeteringen binnen de facilitaire dienstverlening gebaseerd op de werkelijke behoeftes van de gebruikers.

Samenwerking met Office App

De app is ontstaan vanuit een partnerschap met Office App. In 2017 sloegen HEYDAY en Office App de handen ineen om de app in razend tempo door te ontwikkelen. In de afgelopen twee jaar is er door een team van professionals gezamenlijk aan nieuwe functionaliteiten gewerkt. Nu dit punt is bereikt, is de ontwikkeling van de app in een nieuwe fase terecht gekomen. HEYDAY lanceerde de app in 2017 onder de naam MAX.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday