<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY lanceert traineeship om FM-talent klaar te stomen

10 juli

HEYDAY lanceert een facilitair management-traineeship dat werken en leren combineert. Tijdens dit twee jaar durende traject worden afgestudeerde talenten opgeleid tot onder meer Facilitair Coördinator of Junior Consultant, en doen praktijkervaring op. HEYDAY verkleint met haar programma voor starters de stap van studie naar werk. De eerste trainees gaan in oktober aan de slag.

Focus op persoonlijke ontwikkeling
Binnen het facilitair management-traineeship van HEYDAY staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Daarom krijgen de trainees een persoonlijke coach vanuit het Facility Institute van HEYDAY. Daarnaast ligt de focus op het ontwikkelen van competenties. De trainee gaat gedurende twee jaar onder meer aan de slag met advies- en interim opdrachten. Door de talenten al aan het begin van hun carrière op persoonlijke ontwikkeling te coachen en ze veel praktijkervaring op te laten doen, krijgt hun carrière een vliegende start.

Brug tussen opleiding en arbeidsmarkt
“We investeren bij HEYDAY graag in jong talent”, vertelt Roland van Herk, directeur HEYDAY Facility Institute. “We slaan met het traineeship een brug tussen opleiding en arbeidsmarkt. Jong talent is het kapitaal van bedrijven die willen vernieuwen. Samenwerken met jonge mensen levert heel veel innovatieve ideeën op, die wij vervolgens kunnen inzetten in ons werkveld. Bovendien behoren onze gesprekspartners steeds vaker zelf tot de nieuwe generatie.”

Het doel van het traineeship is om talenten klaar te stomen voor het facilitaire werkveld, zowel binnen als buiten HEYDAY. Met dit traineeship laat HEYDAY zien dat ze een verbinder van en mét expertise is. Door samen te werken met onder meer hogescholen wil HEYDAY bijdragen aan de ontwikkeling van facility management.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday