<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY lanceert one-stop-shop voor verduurzaming op VastgoedVerduurzamer.nl

10 oktober

HEYDAY Facility Management lanceert op de Dag van de Duurzaamheid een nieuw platform op VastgoedVerduurzamer.nl. Waar de website voorheen gericht was op het achterhalen van het energielabel van een kantoorpand, is het nieuwe platform ingericht als one-stop-shop met een uiteenlopend aanbod aan services om energieverbruik te verminderen. VastgoedVerduurzamer.nl zet zo in op een 360 graden-aanpak met als leidraad de formule bricks, bytes en behavior.

De ambities van het nieuwe klimaatakkoord liegen er niet om: in 2050 moet de CO2-uitstoot in Nederland met 95% zijn verminderd ten opzichte van 1990. De grootste vervuiler is vastgoed, dat in Nederland goed is voor veertig procent van de totale uitstoot. Om dit percentage terug te dringen en de klimaatdoelstellingen te halen, moet elk Nederlands kantoor in 2023 op z’n minst energielabel C meekrijgen.

“Echter is het werkelijke energieverbruik vaak veel hoger dan het energielabel weergeeft,” aldus Erik van der Eik, directeur Business Development & Innovatie bij HEYDAY. “Daarom werkt de overheid aan een wet die het energieverbruik van een kantoorpand beperkt tot maximaal 50 kWh per vierkante meter. Er zijn pas twee panden in Nederland die aan deze eis voldoen. Gelukkig zijn er tal van oplossingen en mogelijkheden die bijdragen aan een duurzamer pand, maar het begint natuurlijk bij de mensen die er werken.”

Het nieuwe platform van VastgoedVerduurzamer.nl sluit hier naadloos op aan. Waar de website voorheen gericht was op het achterhalen van het energielabel van een kantoorpand, is het nieuwe platform ingericht als one-stop-shop met een uiteenlopend aanbod aan services om energieverbruik te verminderen. Van der Eik: “Zo zijn wij de verbinder van duurzame oplossingen, met oog voor een hoog rendement.”

Bekwame partner

VastgoedVerduurzamer.nl is onderdeel van de strategie van HEYDAY die duurzaamheid als belangrijke pijler heeft. De expertise van HEYDAY op het gebied van hard services, regievoering op het gebied van facility management en het bestaande netwerk van leveranciers zorgen ervoor dat HEYDAY een logische en bekwame partner is voor verduurzaming. Zowel voor de klanten die aan wettelijke eisen moeten voldoen, die kosten willen besparen of die een duurzame koploper willen zijn.

Bekijk de website hier.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday