<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY aanwezig op Facility & Hospitality Plein van Horecava 2020

10 januari

Bezoekers van Horecava 2020 kunnen dit jaar voor het eerst het Facility & Hospitality Plein bezoeken, waar ook HEYDAY onderdeel van is. Het plein richt zich op facilitair managers die hospitality willen integreren in hun bedrijfsvoering. Toonaangevende experts delen in presentaties, workshops en lunchsessies hun kennis op het plein, met onder meer twee sessies van Wisse Stenchlak, Directeur Real Estate Services & Development bij HEYDAY Facility Management.

Op het Facility & Hospitality Plein krijgen bezoekers volop informatie en inspiratie over uitdagingen van de toekomst. Het plein richt zich onder meer op voedselveiligheid en wat nieuwe technologieën daarin kunnen betekenen. Een ander onderdeel van het plein betreft de high touch in de beleving van een gebouw: met welke elementen kun je op welke momenten van de guest of employer journey het verschil maken, bijvoorbeeld als het gaat om een mensgerichte werkplek.

Schoonmaak is een derde thema op het plein: schoonmaakdienstverleners willen bijdragen aan service en gastvrijheid en maken het verschil met bijvoorbeeld interessante technologie (robotisering), opvallende bedrijfskleding en geurbeleving. Ook de transparante samenwerking en het ontzorgen van de opdrachtgever komt daarbij aan de orde. Tot slot is er op het plein aandacht voor verspilling en afvalmanagement en voor high tech ontwikkelingen zoals datagebruik en VR.

Programma van HEYDAY

Donderdag 16 januari staat tijdens Horecava 2020 in het teken van facility management. Tijdens het ochtendseminar ‘Service meets Stenen en Stofjas: wat Vastgoed, Facility Management en hotellerie van elkaar kunnen leren (op het gebied van hospitality)’ licht Wisse Stenchlack, Directeur Real Estate Services & Development bij HEYDAY samen met Wietse Verheul van Amvest, Remco Groenhuijzen van het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre en Eric Toren van Hotel TwentySeven toe hoe je het beste van drie werelden samenbrengt. De sessie wordt gehost door Frederique de Jong.

In een lunchsessie neemt Wisse Stenchlak je samen met hospitality expert Anna Casemier in een interactieve workshop mee naar de optimale invulling van technologische gastvrijheid. Dragen technologische ontwikkelingen bij aan hospitality of werken ze oprechte gastvrijheid juist tegen? En hoe vind je als organisatie de juiste balans tussen de rol van mensen en die van technologie?

Over Horecava

De Horecava, 13-16 januari 2020 in RAI Amsterdam, is dé vakbeurs voor en door professionals in de foodservice branche. 4 dagen lang staat RAI Amsterdam bomvol met diverse foodservice partijen, innovatieve start-ups en interessante sprekers. Ruim 71.000 horecaprofessionals van ruim 40.000 geïnteresseerde bedrijven zijn op zoek naar trends en nieuwe producten en diensten. Persoonlijke ontmoetingen staan centraal op de 112.000 m2 beursvloer van Horecava.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday