<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY gaat voor een Autoloze Dinsdag

11 juni

Veertig procent van de totale uitstoot van CO2 in Nederland is afkomstig van gebouwen. Op een goede tweede plek van de vervuilers staan auto’s; ongeveer dertig procent van de CO2-uitstoot wordt veroorzaakt door de kilometers die we samen dagelijks afleggen. Daarom doet HEYDAY op dinsdag 12 juni mee aan de Autoloze Dinsdag van Enexis.

De Autoloze Dinsdagen zijn door Enexis in het leven geroepen om te onderzoeken welke maatregelen er nodig zijn om deze mobiliteitsverandering te faciliteren. Dit jaar is de Autoloze Dinsdag echter niet meer alleen voor de eigen medewerkers, maar Enexis daagt deze editie ook andere bedrijven uit. Daarom roept HEYDAY haar medewerkers en opdrachtgevers op om op 12 juni de auto te laten staan en te kiezen voor een duurzaam alternatief.

Vorig jaar hield Enexis Groep ook al drie interne Autoloze Dinsdagen. Het resultaat: een daling op van 72% in het autogebruik. Een groot gedeelte (40%) van de medewerkers werkte thuis, ongeveer 20% kwam met het openbaar vervoer en 15% besloot om de fiets te pakken. Om thuis te kunnen werken werd er massaal gebruik gemaakt van Skype en telefoon.

#vastgoedmoetduurzamer
Naast deelname aan Autoloze Dinsdag probeert HEYDAY de CO2-uitstoot in Nederland terug te dringen met onder meer VastgoedVerduurzamer.nl. Op VastgoedVerduurzamer.nl is het mogelijk om binnen 24 uur het energielabel van een (kantoor)pand te achterhalen en adviezen te ontvangen die leiden tot energiebesparing. HEYDAY helpt zo vastgoedeigenaren bij de het volledige proces om aan wettelijke eisen voor energielabels te voldoen, kosten te besparen en de uitvoering van de maatregelen.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday