<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY geeft kaarten weg voor Facility Matters: dit zijn de winnaars

11 november

Volgende week is het zo ver: Facility Matters! Op 17 en 18 november a.s. organiseert Facto – in samenwerking met HEYDAY – hét kennisfestival voor ambitieuze young professionals en studenten in facility management. Vandaag maken we het programma van HEYDAY bekend én feliciteren we 25 winnaars die van HEYDAY een gratis toegangskaartje ontvangen.

Na twee succesvolle edities ziet Facility Matters er dit jaar een tikkeltje anders uit. Vanwege de coronamaatregelen is gekozen voor een volledig digitaal programma. Verder is het programma zoals je van Facility Matters gewend bent: van inhoudelijke en actuele onderwerpen tot persoonlijke ontwikkeling, zoals online-presentaties, webinars, interviews, speeddates, praktijksessies, hackatons, een heuse FM-pubquiz, etc. Facility Matters is dé plek om je te ontwikkelen tot gamechanger. Het event is bedoeld voor 4e jaars HBO-studenten Facility Management en young FM-professionals, die al een aantal jaren werkzaam zijn in het vak.

Programma van HEYDAY

  • Het programma van Facility Matters zit bomvol interessante kennissessies, waaronder de sessie van Evita Berkouwer, consultant bij HEYDAY, over community management. Ze is op dit moment bezig met een klus bij de Caballero Fabriek, een multi-tenant kantoorpand in Den Haag. Ze heeft een community concept opgesteld voor de Caballero Fabriek en is dit op dit moment aan het uitrollen.
  • Tijdens de hackathon werken deelnemers in teamverband aan de ontwikkeling van verschillende ‘challenges’ om uiteindelijk te komen tot een innovatieve oplossing. Thomas Ibelings, consultant bij HEYDAY, leidt een hackaton waarbij de deelnemers een nieuwe FM-dienst gaan bedenken die bijdraagt aan de (thuis)werkplek tijdens corona.
  • Dagvoorzitter Suzan Vink gaat in gesprek met twee young professionals, waaronder Renske Hofstede van HEYDAY, live vanuit de studio in Alphen aan den Rijn. Renske is werkzaam als facility coördinator bij Alliance Healthcare en deelt alles over haar ervaringen.
  • Ook tijdens de online variant van Facility Matters is netwerken een belangrijk onderdeel van het programma. Namens HEYDAY nemen Jolijn Kappenberg en Maaike Ravestein deel aan de speeddates. Ze vertellen young professionals en studenten alles over de mogelijkheden voor een loopbaan of stage bij HEYDAY.


Bekijk hier het volledige programma.

25 winnaars

Dit zijn de 25 winnaars van een gratis toegangskaartje van HEYDAY:

Robert Vogelezang, Rinke Wijnheijmer, Victor Winter, Anouk Rigters, Marloes Wynia, Daniek Mous, Jamie Douw, Pascal Goos, Floor Lambooij, Eline Peek, Krishnan de Jong, Loïs van der Wielen, Erik Nobbe, Nadine Ferdinando, Maud van den Bos, Silke Roelofsen, Vivian Vervoorn, Ayleen Smink, Marielle Nooijen, Pim Voesten, Dennis Jansen, Danique van Vugt, Amanda Tilburgs en Iris Doorduijn. Gefeliciteerd!

Facility-Matters-1200x628-Heyday

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday