<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Inspirerende HEYDAY FM Talks tijdens Facility Matters 2022

01 april

Over een kleine twee weken is het zover! Op donderdag 14 april is het eindelijk weer tijd voor hét kennisfestival voor ambitieuze young professionals in het facilitaire werkveld: Facility Matters. Er is een prachtig programma samengesteld, dus de deelnemers kunnen een hoop leuks verwachten. Als trotse Founding Father is HEYDAY ook dit jaar weer goed vertegenwoordigd op het kennisfestival. Wij verzorgen onder andere weer inspirerende FM Talks, waar we je graag alvast een kort inkijkje in geven.

Ben ik een facilitair consultant of interimmer?
Samen met HEYDAY collega’s Leonie Uijlen (Interimmer) en Shenna de Bruin (Consultant) gaan de deelnemers op ontdekkingstocht: ben ik een facilitair consultant of interimmer? Voor Leonie en Shenna vormde het Young Professional Programma van HEYDAY dé uitgelezen kans om hierachter te komen. De reis bracht hen langs verschillende plekken, in contact met bijzondere mensen en voor uitdagende opdrachten. Is het iets voor jou? Pak je rugzak op, trek je bergschoenen aan en ontdek wat het beste bij jou past!

De rol van een facilitair consultant
Hoe is het om als consultant in het facilitaire werkveld te werken? Felicia vertelt de deelnemers in een inspirerende sessie enthousiast over haar rol als consultant bij HEYDAY. Ze gaat dieper in op haar werkzaamheden en haar persoonlijke missie. Wat houdt het in om consultant te zijn? Wat vindt ze de leukste kanten van haar werk? Ze neemt de deelnemers mee aan de hand van pakkende voorbeelden bij een toonaangevende opdrachtgever uit de onderwijssector.

Een boordevol programma 
Naast de FM Talks staat er uiteraard nog van alles op het programma. Zo kunnen deelnemers bijvoorbeeld meedoen aan de spannende Escape Room 'Escape the Waste' of een unieke backstage-rondleiding krijgen op locatie. Ook kan iedereen gezellig langskomen bij HEYDAY op het inspiratieplein, waar de hele dag van alles te zien en beleven valt. Haal een unieke HEYDAY cocktail, een heerlijke bakje popcorn of laat jouw (facilitaire) toekomst voorspellen. 

Schrijf je nu in
Ben jij erbij op donderdag 14 april? Aanmelden voor dit inspirerende kennisfestival kan nog via de website van Facility Matters. Zorg dat je deze geweldige dag niet mist!

collage-facilit_58105991 (1)

 

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday