<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY verzorgt inspirerende sessies tijdens Facility Matters 2022

14 maart

Op donderdag 14 april is het weer zover! Hét kennisfestival voor ambitieuze young professionals in het facilitaire werkveld: Facility Matters 2022. Ondertussen is het programma rond en de deelnemers kunnen een hoop leuks verwachten. Als trotse Founding Father is ArrangeGroup onder de vlag van HEYDAY ook dit jaar weer goed vertegenwoordigd op het kennisfestival. Wij verzorgen weer aantal inspirerende sessies en activiteiten. Wat betreft de inhoudelijke sessies geven we hierbij met veel trots alvast een tipje van de sluier.

Maak kennis met jezelf!
Collega’s Sheryl Limburg (Manager Interim & Consultancy) en Felicia Koning (Consultant) laten de deelnemers tijdens een inspirerende sessie kennismaken met de concepten zelfinzicht en zelfkennis. Beide zijn zowel in je privéleven als in je werkomgeving heel veel waard. Het is de basis voor persoonlijke ontwikkeling en voor succes in meerdere opzichten. Om tot zelfinzicht te komen zijn er verschillende mooie tools beschikbaar. Tijdens de sessie gaan Sheryl en Felicia interactief met de deelnemers aan de slag met één van deze tools. De uitslag geeft je een concrete en accurate beschrijving van wie je bent en waarom je de dingen doet zoals je ze doet.

Make Buildings WELL
Hoe zorg ik voor een omgeving waar mensen zich welbevinden? Op deze vraag geven HEYDAY collega’s Pieter Buis (Manager Interim & Consultancy) en Shenna de Bruin (Consultant) tijdens het kennisfestival antwoord. De wereld heeft gebouwen en faciliteiten nodig waarbij het draait om de mens. Ontworpen voor het leven, duurzaam en inspirerend. Plekken waar mensen productief zijn, gedijen en welke bijdragen aan het zich lichamelijk, geestelijk en sociaal goed voelen van mensen. Shenna en Pieter duiken in de wereld van de WELL Building Standard en geven praktische tips hoe je deze kan gebruiken. Daarnaast laten zij zien hoe young professionals bijdragen aan de ontwikkeling van welbevinden binnen HEYDAY en hoe ze dit toepassen bij opdrachtgevers.

Een boordevol programma
Uiteraard staat er verder nog zoveel leuks op het programma. Zo komt er een spannende Escape Room met als naam Escape the Waste (onder leiding van een team studenten/docenten van de Haagse Hogeschool), kan je deelnemen aan een unieke backstage-rondleiding (door Hospitality Manager Edwin Steketee van De Doelen) en is er een gave FM Pubquiz onder leiding van Niels Peters van FMN Young. Of kom gezellig langs bij onze HEYDAY stand voor een heerlijke cocktail, bakje popcorn of een blik op jouw facilitaire toekomst. Er valt genoeg te zien en te beleven.

Schrijf je nu in
Aanmelden voor Facility Matters 2022? Dat kan via de website van Facility Matters. Het
kennisfestival vindt plaats op donderdag 14 april 2022 van 12.00 - 19.00 uur in Rotterdam. Zorg dat je deze geweldige dag niet mist!

collage-facilit_58092042 (1)

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday