<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

HEYDAY en Facilitor verlengen hun partnership.

Terug naar blog overzicht

In de succesvolle samenwerking die al loopt vanaf 2008, hebben HEYDAY en Facilitor hun partnership onlangs opnieuw verlengd. De samenwerking heeft zich in de loop der jaren naar volle tevredenheid van beide partijen uitgebreid over alle facilitaire processen. In het recente verleden zijn daar Asset Management voor het totaalonderhoud van gebouwen en installaties (hard services) en Mareon voor het stroomlijnen van de opdrachtketen (van vraag tot factuur) aan toegevoegd. Het partnership is gebaseerd op wederzijdse kennis van elkaars organisatie, flexibiliteit en de samenwerking in innoverende oplossingen.

“Om als FMIS zinvol te innoveren moeten we goed weten wat er in de markt speelt, welke concrete behoeften er zijn en waar de relevante verbetermogelijkheden zitten. Met partners als HEYDAY staan we wat dat betreft in de frontlinie”, aldus Peter Feij, directeur Facilitor bij Aareon. 
 
“En om die verbeteringen ook te kunnen realiseren heb je een stabiel en flexibel platform nodig, dat snel in staat is daar op in te spelen, op een manier dat het ook daadwerkelijk die verbeteringen brengt. Dat kunnen wij dan weer goed. Zo zijn Facilitor en HEYDAY in de afgelopen jaren met elkaar opgegroeid, en zo zien we dat ook voor de toekomst voor ons.”
 
Voorbeelden uit het afgelopen decennium –niet allemaal blijvertjes, maar wel grensverleggend en leerzaam- zijn de sensortoepassingen (bezetting, temperatuur en CO2), het share&meet-concept om overtollige vergaderruimte te delen, integratie met apps van derden en de business intelligence analyses. Veel innovaties vinden ook juist achter de schermen plaats om het totale dienstverleningsproces betrouwbaar, soepel en efficiënt te laten verlopen, zodat de volle aandacht kan worden gegeven aan de toegevoegde waarden.
 
Waarom heeft HEYDAY de keuze gemaakt om het partnership te verlengen?
 
Remko Stolk, algemeen directeur van HEYDAY: “Een gezamenlijk track record in het doorontwikkelen van onze integrale dienstverlening, waar het FMIS Facilitor een belangrijk onderdeel van is. Facilitor heeft hierin laten zien niet alleen een software leverancier te zijn, maar ook een sparringpartner op het facilitair snijvlak.”
 
Hoe past de samenwerking in de strategie van HEYDAY?
 
“Facilitaire data verzamelen en dit ombuigen naar stuurinformatie is een groeigebied waar beide partijen met een ‘can-do’ mentaliteit inzitten en de facilitaire markt graag verder in willen brengen. Een Facilitair Management Informatie Systeem is dan een gouden bron van informatie,” aldus Stefan Vermeulen, Manager Business Information Systems bij HEYDAY. “Versterk dit met de kennis van het facilitair veld en analytisch vermogen dat HEYDAY in huis heeft en dat maakt dat ‘data driven’ facility management geen toekomstmuziek meer is.”
 
211110_fclt-019_2500px

Op de foto (v.l.n.r.): Stefan Vermeulen, Pieter van Heijst, Hans Thijssen, Peter Feij en Remco Stolk

HEYDAY_integrated32
Picture of Voormalig HEYDAY'er

01-12-2021