<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY en C-Bèta investeren samen in circulair ondernemen

13 maart

Facilitaire dienstverlening speelt een grote rol in de doorontwikkeling van circulair ondernemen. Door specialistische kennis op deze vlakken te bundelen, ontstaan er waardevolle nieuwe kansen op het gebied van duurzaamheid. Afgelopen week tekenden Bob Mols, algemeen directeur van HEYDAY Facility Management en Guido Braam van de circulaire hub C-Bèta een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Doel van dit partnership is circulariteit en facility heel concreet te verweven en vorm te geven, onder meer door het inzetten van Office App.

HEYDAY biedt samen met Office App een (digitale) tool voor facilitaire diensten aan binnen C-Bèta. Zo kunnen gebruikers via de HEYDAY Office App bijvoorbeeld reserveringen doen voor werkplekken of vergaderruimten en storingen melden. Ook geeft de app ze toegang tot diverse gemaksdiensten, zoals het bestellen van maaltijden of artikelen. Daarnaast biedt het platform een community-functie waarmee gebruikers gemakkelijk kennis en ervaring kunnen delen en nauwer kunnen samenwerken binnen een lokale circulaire omgeving.

Nieuwe duurzame initiatieven
Eén van de belangrijke pijlers van HEYDAY Facility Management is duurzaamheid. Samen met haar partners ontwikkelt ze continu nieuwe duurzame initiatieven waarbij ieder de eigen expertise inzet. C-Bèta is een vooruitstrevend initiatief van een aantal bedrijven en organisaties dat werkt aan een platform voor circulaire economie en hoe daarin -in het geval van HEYDAY- facilitaire dienstverlening vorm kan krijgen.

Eerste circulaire hub ter wereld
C-Bèta is het centrale innovatiegebied op Schiphol Trade Park en de eerste circulaire hub ter wereld: dé plaats waar circulaire vraagstukken van nationale en internationale stakeholders beantwoord worden. Het is de ambitie van C-Bèta om in de toekomst het complete scala aan benodigdheden om de transitie te realiseren aan te bieden, van werk- en ontmoetingsplekken, tot maker spaces, fab labs en pilot plants. C-Bèta is een community en omgeving, waarin de uitkomst groter is dan de som der delen.

Circulaire economie
De circulaire economie gaat uit van geoptimaliseerd waarde behoud en hergebruik van producten, componenten en grondstoffen. Het biedt een oplossing voor de toegenomen grondstoffen schaarste en milieudruk en het vraagt om nieuwe manieren van werken en ontwikkelen om nieuwe manieren van produceren en consumeren. Het is een platform om te innoveren en kwalitatieve economische groei te realiseren.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday