<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY doet vandaag mee met het Nationaal Integratiediner

01 oktober

Duizenden mensen vieren de verschillen op honderden locaties in heel Nederland

HEYDAY Facility Management neemt vandaag deel aan het Nationaal Integratiediner. Doel van het Nationaal Integratiediner is het vieren van verschillen. Op deze dag laten duizenden Nederlanders zien dat verschillen tussen mensen niet eng of lastig zijn, maar juist waarde toevoegen. Zowel voor individuele mensen als voor de organisaties waarin zij actief zijn.

Het Nationaal Integratiediner is een feestje om te organiseren of om voor uitgenodigd te worden, iedereen mag meedoen. Tijdens het Integratiediner geniet je van elkaars eigengemaakte gerechten om elkaar beter te leren kennen. Lekker eten is de basis, maar de achterliggende gedachte is groter. HEYDAY neemt deel in de vorm van een Integratie-lunch, waarbij collega's samen een lunchbuffet verzorgen met hapjes uit alle windstreken. 

Verschillen tussen mensen leiden tot verschillende inzichten en ideeën. Nieuwe ideeën leiden tot verbeteringen, daar heeft iedereen baat bij. Het Nationaal Integratiediner wil onze maatschappij beter maken: niet polariseren, maar samenwerken. De succesformule luidt dan ook: Het verbinden van mensen + het vieren van verschillen = het benutten van kansen.

Over het Nationaal Integratiediner

Het Nationaal Integratiediner is een initiatief van schoonmaakorganisatie Asito en is ontstaan in 2011. Sinds 2017 heeft ook Dirk van den Broek zich verbonden aan het Nationaal Integratiediner. Het doel van het Nationaal Integratiediner is om verschillende mensen met elkaar te verbinden om zo meer begrip en respect te kweken. Dit zorgt voor meer samenhang in de maatschappij. Voor de organisaties die meedoen, verbetert het de samenwerking en versterkt het de relatie met andere stakeholders. Meer informatie is te vinden op www.nationaalintegratiediner.nl.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday