<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY gaat op 11 juni 2019 weer voor een Autoloze Dinsdag

28 mei

Veertig procent van de totale uitstoot van CO2 in Nederland is afkomstig van gebouwen. Op een goede tweede plek van de vervuilers staan auto’s; ongeveer dertig procent van de CO2-uitstoot wordt veroorzaakt door de kilometers die we samen dagelijks afleggen. Daarom doet HEYDAY op dinsdag 11 juni 2019 wederom mee aan Autoloze Dinsdag, een initiatief van Enexis.

De Autoloze Dinsdagen zijn door Enexis in het leven geroepen om te onderzoeken welke maatregelen er nodig zijn om een mobiliteitsverandering te faciliteren. De Autoloze Dinsdag is echter niet meer alleen voor de eigen medewerkers: Enexis daagt ook andere bedrijven uit deel te nemen. Daarom roept HEYDAY haar medewerkers en opdrachtgevers op om op 11 juni de auto te laten staan en te kiezen voor een duurzaam alternatief.

Flinke reductie

De Autoloze Dinsdag was in 2018 een groot succes. Meer dan 24 organisaties deden mee, met in totaal 35.000 medewerkers. Dit leverde een CO2-reductie van 350.000 kilogram op. Op social media werd er volop over gepost, waardoor we nog veel meer mensen bewust maken over duurzaam reizen.

Enexis Groep wil het voorbeeld zijn in duurzaamheid. Dit doen we door duurzame keuzes te maken in de manier waarop we werken en reizen. Door te kiezen voor duurzaam reizen, zorgen we samen voor 50% minder CO2-uitstoot in 2020.

#vastgoedmoetduurzamer

Naast deelname aan Autoloze Dinsdag probeert HEYDAY de CO2-uitstoot in Nederland terug te dringen met onder meer VastgoedVerduurzamer.nl. HEYDAY helpt zo vastgoedeigenaren bij de het volledige proces om aan wettelijke eisen voor energielabels te voldoen, kosten te besparen en de uitvoering van de maatregelen.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday