<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY adviseert Obidos over leegstandmanagement en vastgoedbeheer

20 april

HEYDAY Facility Management adviseert Obidos over het leegstandmanagement en vastgoedbeheer van drie panden van Zurich Insurance op het Rokin in Amsterdam. HEYDAY voorziet de eigenaar van maatwerkadvies en stelt de panden veilig tot er een nieuwe huurder is gevonden. De panden staan leeg na het vertrek van Hudson’s Bay in Nederland.

Leegstand van panden brengt risico’s met zich mee, zeker in een stad als Amsterdam. Om de eigenaar van de drie panden op het Rokin hierin te ondersteunen geeft HEYDAY advies op het gebied van leegstandmanagement en vastgoedbeheer. Het gaat om drie panden van circa 16.000 vierkante meter, verdeeld over meerdere verdiepingen.

De inzet van HEYDAY is gericht op het op niveau houden van de panden tegen minimale kosten, tot er een nieuwe huurder is gevonden. Op basis van de huidige situatie brengt HEYDAY alle risico’s in kaart en adviseert de eigenaar over te nemen maatregelen, beheer en onderhoud van gebouwgebonden installaties en het continueren van een aantal diensten op het gebied van beveiliging en alarmopvolging. HEYDAY werkt hierin onder meer nauw samen met GAPPH Vastgoedbeheer.

HEYDAY was al in de panden actief als facilitair partner van Hudson’s Bay, waardoor er veel kennis van de panden aanwezig is. De bestaande dienstverlening wordt in afgeklede vorm gecontinueerd en kan bij een nieuwe huurder weer opgestart worden.

HEYDAY Real Estate Services

Obidos slaat de handen inéén met HEYDAY Real Estate Services, de tak van HEYDAY gespecialiseerd in vastgoedmanagement, advies en conceptontwikkeling. “Ik ben enorm trots dat HEYDAY een steeds grotere rol pakt in het vastgoed,” zegt Wisse Stenchlak, Directeur HEYDAY Real Estate Services. “Door snel te schakelen en de juiste partners aan ons te verbinden, weten we echt impact te maken en Obidos te ontzorgen op het totaalplaatje.” De samenwerking lijkt op dit moment voor korte termijn, maar kan een langdurige opdracht worden.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday