<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

HEYDAY acteert voortaan in top facilitaire advieswereld

01 maart

Een verstevigde positie in de facilitaire markt, aanjager van innovatie en een flinke uitbreiding van de tak consultancy en detachering. Vanaf vandaag behoort HEYDAY Facility Management tot de top drie van facilitair adviseurs in Nederland. Nu de overname van TROTS en de integratie van GUL zijn afgerond, kan HEYDAY verder uitgroeien tot dé kennispartner op het gebied van facility management en vastgoed.

Door binnen de dienstverlening te focussen op hospitality en technisch beheer en onderhoud, zit HEYDAY dicht op de dagelijkse gang van zaken bij haar klanten. Verder biedt de facilitaire dienstverlener voortaan ook single services. Zo is het uitbesteden van facility laagdrempeliger en ligt het ook binnen handbereik voor bijvoorbeeld MKB-bedrijven waar een groot IFM-contract geen oplossing is.

Afgelopen zomer nam HEYDAY branchegenoot TROTS over. Het was een logische stap in de groeistrategie van HEYDAY. Een groter klantportfolio en een aanzienlijke verbreding van het dienstenaanbod, verstevigt HEYDAY haar positie in de markt. Met ingang van vandaag verdwijnen de merken TROTS en GUL.

Tijdelijke expertise
Het integraal uitbesteden van facilitaire dienstverlening is in de afgelopen jaren slechts licht toegenomen, toch blijft er vraag naar specialistische oplossingen voor facilitaire vraagstukken. HEYDAY heeft gekozen voor een impuls ten aanzien van consultancy en detachering. “Organisaties blijven op zoek naar specialistische oplossingen om hun facilitaire bedrijf beter in te richten”, licht algemeen directeur Bob Mols toe. “Met onze gebundelde kennis kunnen we in alle sectoren ook de vraag naar tijdelijke facilitaire expertise invullen.”

Data en technologie
Technologie en data krijgen een nog grotere rol in de dienstverlening van HEYDAY. “Om facility uit te bouwen tot een strategische tool binnen een organisatie, moet je innovatie als uitgangspunt nemen”, zegt Bob Mols. “Door bijvoorbeeld zachte data -de perceptie van gebruikers- te combineren met harde data –zoals sensoring- en deze verkregen data zorgvuldig te analyseren, kunnen we heel gericht diensten optimaliseren, op elkaar afstemmen of verbeteringen voorstellen.”

Community manager in vastgoed
Facility en vastgoed groeien steeds meer naar elkaar toe. HEYDAY treedt hierin op als verbinder. Facilitaire dienstverlening vergroot het rendement op vastgoed. In samenwerking met een aantal vastgoedpartners ontwikkelt ze concepten die de verhuurderbaarheid van vastgoed vergroot, onder meer door het aanbieden van een breed scala aan (facilitaire) services. Daarnaast adviseert HEYDAY over het verduurzamen van vastgoed en helpt bij de uitvoering ervan. 

Facebook afbeelding-TROTS3aGUL

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday