<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Han Kramer commercieel directeur HEYDAY Facility Management

19 december

Han Kramer (54) is benoemd tot commercieel directeur van HEYDAY Facility Management. Met ingang van 6 januari 2020 is hij binnen het managementteam (HLT) verantwoordelijk voor het aansturen van het salesteam en de commerciële activiteiten van HEYDAY.

Han Kramer heeft ruime ervaring als commercieel directeur, de laatste jaren met name in het facilitaire werkveld. Bij ISS, waar hij verantwoordelijk was voor onder meer salesmanagement, commercial support en tender & bid management, wist hij afgelopen jaren een flink aantal grote en kleine aanbestedingen te winnen.

Han Kramer: “Met het creëren van een goede en inspirerende werkomgeving kun je zowel mensen helpen succesvoller te zijn als een bijdrage leveren aan het succes van je opdrachtgever. Daar geloof ik heilig in. Door met vakkennis en vernieuwende facilitaire concepten in te spelen op de behoefte en vraag van een klant, kun je je onderscheiden als leverancier van kennis en capaciteit. HEYDAY is een partner die daarin de hele keten kan bestrijken, van het inrichten en organiseren van de facilitaire services tot de adviesdiensten en het leveren van interim en hospitality professionals. Verder ligt er een mooie toekomst in het verschiet voor de combinatie van vastgoed en facility. Deze stelt je in staat al aan de voorkant mee te denken over het zo optimaal mogelijk inrichten van een omgeving waarbinnen wonen, werken en leven samenkomen. In dat opzicht sluit de cultuur en propositie van HEYDAY naadloos aan op mijn overtuiging en ambitie.”

Bob Mols: “De aanstelling van Han past uitstekend in de commerciële doelstellingen en ambities van HEYDAY. De benoeming van een vakman als hij brengt ons de kracht om de gewenste groei commercieel vorm te geven. Han brengt een enorme dosis ervaring met zich mee en beschikt over een omvangrijk netwerk binnen het facilitaire domein. Daarnaast heeft hij ruime kennis van de (digital) marketing en weet daarin de doorvertaling naar sales te maken. We zijn verheugd dat Han met zijn kennis en ervaring meteen aan het begin van het nieuwe jaar kan aansluiten bij het vormgeven en uitwerken van onze nieuwe strategie. Ik zie er naar uit om samen met hem HEYDAY verder op de kaart te zetten als specialist in het leveren van kennis en capaciteit in de werkomgeving.”

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday