<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

Ook DSM kiest wederom voor HEYDAY als facilitair partner.

Terug naar blog overzicht

Na eerdere verlengingen van Arcadis Nederland en Sabic heeft ook DSM Nederland de samenwerking met HEYDAY Integrated wederom verlengd. In het contract beheert HEYDAY de facilitaire soft- en hard services voor de kantoor-, laboratorium- en productielocaties van DSM in Nederland. De samenwerking ontzorgt DSM volledig op het gebied van tactische en operationele facilitaire dienstverlening.

HEYDAY organiseert al vijftien jaar facilitaire soft- en hard services voor DSM in Nederland, waaronder schoonmaak, catering, beveiliging, technisch beheer & onderhoud, projectmanagement en een facilitaire servicedesk op locatie. In de hernieuwde samenwerking staat het creëren van eenheid centraal en ligt de focus voornamelijk op kwaliteit en efficiency.

Een belangrijk uitgangspunt voor het nieuwe contract is centralisering binnen DSM. Waar voorheen de diensten binnen de verschillende locaties waren belegd, heeft DSM nu voor één centrale aansturing gekozen. 

Op strategisch niveau werkt DSM samen met een klantmanager van HEYDAY. Onder zijn aansturing is per regio een team samengesteld, waardoor HEYDAY ook op lokaal niveau het verschil kan blijven maken met het coördineren en integreren van de dienstverlening en met een herkenbaar gezicht voor de klant.

Volgens Roeland van Roy, Directeur Operations bij HEYDAY Integrated, is het nieuwe contract te danken aan continue ontwikkeling en de inzet van de teams op de DSM locaties. “Juist omdat we al zo lang met elkaar samenwerken, weten we precies wat we aan elkaar hebben. We bewegen al vijftien jaar met DSM mee. We kunnen samen bouwen op een solide basis en blijven elkaar uitdagen. Het nieuwe contract onderstreept het vertrouwen van DSM in HEYDAY als facilitair partner, daar zijn we enorm trots op.”

HEYDAY_integrated_industrie-65
Picture of Lisa Hagoort

27-01-2021

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY