<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Derde editie Tour Facilitair vindt plaats in Drenthe; HEYDAY wederom partner

19 april

Sportieve prestaties, een goede sfeer en een interessant netwerk: dat is de basis van Tour Facilitair. De derde editie van deze wielertoertocht vindt plaats op woensdag 6 juni a.s. De opzet van Tour Facilitair is ieder jaar hetzelfde: een toertocht van 80 kilometer waar heel facilitair Nederland aan deel kan nemen. Zowel opdrachtgevers, leveranciers als adviseurs: ze zijn allemaal van harte welkom. De partners van het evenement hebben zich niet zo maar aan het evenement verbonden: Albron, Drentea en HEYDAY geloven dat gezonde mensen, en dus gezonde medewerkers, zorgen voor gezonde bedrijven. En dus uiteindelijk een gezond Nederland!

‘Tour Facilitair is echt voor en door de facilitaire markt’, aldus bedenker Pieter van de Graaf. Pieter is eigenaar van The Food Office en neemt samen met de drie partners de organisatie van het evenement voor zijn rekening. ‘Iedere partner toont zoveel enthousiasme, wat een samenwerking! De in totaal 14 bedrijven die deelnemen aan het evenement – in de markt soms concurrenten van elkaar – fietsen tijdens Tour Facilitair gebroederlijk naast elkaar. We zijn trots op het gemêleerde deelnemersveld en het feit dat Tour Facilitair in zo’n korte tijd is uitgegroeid tot een evenement dat niet meer weg te denken is van de facilitaire kalender. In 2016 hebben wij de provincie Utrecht verkend, en in 2017 Brabant. Dit jaar gaan wij naar fietsprovincie Drenthe. We kijken er weer enorm naar uit!’

Albron, Drentea en HEYDAY hebben zich voor de komende drie jaar als partner aan het evenement verbonden. Tour Facilitair sluit goed aan bij de vitaliteitsboodschap van de drie partijen. Zo gelooft HEYDAY dat je als werkgever een belangrijke bijdrage kunt leveren aan de vitaliteit van je medewerkers, door een gezonde en veilige werkomgeving te creëren. Albron wijkt daar niet ver vanaf en gelooft dat eten en drinken vitaliteit brengt, want vitale mensen maken vitale organisaties. Drentea sluit af met de missie om duurzame producten en diensten te ontwikkelen, die een positieve bijdrage leveren aan het milieu en de werkomgeving van mensen.

Inschrijven voor Tour Facilitair is mogelijk via de website. Organisaties die willen deelnemen met zowel medewerkers als relaties kunnen een mail sturen naar info@thefoodoffice.nl.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday