<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

RWE Generation NL verlengt contract met HEYDAY

11 oktober

RWE Generation NL en HEYDAY Facility Management hebben hun samenwerking met anderhalf jaar verlengd. De overeenkomst ging op 1 juli 2016 van start voor een looptijd van anderhalf jaar. In het contract was een optie periode voor nog eens anderhalf jaar opgenomen. Deze optie periode is nu gelicht, tot tevredenheid van beide partijen. De samenwerking loopt tot juli 2019.

HEYDAY is verantwoordelijk voor de facilitaire dienstverlening op de kantoor- en productielocaties van RWE Generation. Het gaat daarbij om de locaties Geertruidenberg, Maasbracht, Moerdijk, Swentibold (Geleen) en Eemshaven. De contractverlenging met RWE Generation NL, voorheen Essent, is in 2016 tot stand gekomen door een onderhandse aanbesteding.

Volgens Roeland van Roy, Segment Directeur Industrie bij HEYDAY, is de verlenging van de samenwerking tussen RWE Generation NL en HEYDAY te danken aan continue ontwikkeling en de teams on site. “Met de focus op veiligheid houden we elkaar scherp. We doen het mét elkaar, dat is een basisvoorwaarde voor een open, betrouwbare en stevige samenwerking.”

RWE Generation

RWE Generation is actief in heel Europa. Het bedrijf beschikt over één van de grootste energieportfolio’s in de hele wereld met meer dan 40 gigawatt productiecapaciteit. De onderneming is voor honderd procent een dochtermaatschappij van RWE AG. RWE Generation bundelt de internationale kennis en de ervaring van de collega’s van de RWE-centrales in Duitsland, Groot Brittannië, Nederland en Turkije. Tot hun ruime energiemix in Nederland behoren onder meer biomassa, steenkool en gas. Deze energiemix biedt RWE de beste mogelijkheden om flexibel en duurzaam te handelen. Dat maakt het mogelijk om miljoenen huishoudens in Europa dagelijks van veilige en betaalbare energie te voorzien en te zorgen voor veilige alternatieven voor de energievoorziening van morgen – in Europa en daarbuiten.

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday