<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
Terug

Duik in de wereld van onze diensten.

RWE Generation NL verlengt contract met HEYDAY Integrated.

Terug naar blog overzicht

RWE Generation NL en HEYDAY Integrated hebben hun samenwerking met anderhalf jaar verlengd. De overeenkomst ging op 1 juli 2016 van start voor een looptijd van anderhalf jaar. In het contract was een optie periode voor nog eens anderhalf jaar opgenomen. Deze optie periode is nu gelicht, tot tevredenheid van beide partijen. De samenwerking loopt tot juli 2019.

duits-energiebedrijf-rwe-profiteert-van-prijsstijgingen_370x300_acf_cropped

HEYDAY Integrated is verantwoordelijk voor de facilitaire dienstverlening op de kantoor- en productielocaties van RWE Generation. Het gaat daarbij om de locaties Geertruidenberg, Maasbracht, Moerdijk, Swentibold (Geleen) en Eemshaven. De contractverlenging met RWE Generation NL, voorheen Essent, is in 2016 tot stand gekomen door een onderhandse aanbesteding.

Volgens Roeland van Roy, Segment Directeur Industrie bij HEYDAY, is de verlenging van de samenwerking tussen RWE Generation NL en HEYDAY te danken aan continue ontwikkeling en de teams on site. “Met de focus op veiligheid houden we elkaar scherp. We doen het mét elkaar, dat is een basisvoorwaarde voor een open, betrouwbare en stevige samenwerking.”

RWE Generation

RWE Generation is actief in heel Europa. Het bedrijf beschikt over één van de grootste energieportfolio’s in de hele wereld met meer dan 40 gigawatt productiecapaciteit. De onderneming is voor honderd procent een dochtermaatschappij van RWE AG. RWE Generation bundelt de internationale kennis en de ervaring van de collega’s van de RWE-centrales in Duitsland, Groot Brittannië, Nederland en Turkije. Tot hun ruime energiemix in Nederland behoren onder meer biomassa, steenkool en gas. Deze energiemix biedt RWE de beste mogelijkheden om flexibel en duurzaam te handelen. Dat maakt het mogelijk om miljoenen huishoudens in Europa dagelijks van veilige en betaalbare energie te voorzien en te zorgen voor veilige alternatieven voor de energievoorziening van morgen – in Europa en daarbuiten.

HEYDAY_integrated_industrie-48-klein
Picture of Lisa Hagoort

11-10-2017

PR & Marketing Adviseur bij HEYDAY