<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=1164826&amp;fmt=gif">
HEYDAY-2-780-Banner_1400x180_acf_cropped-11-1

Nieuws

Bezoek Koningin Máxima aan Vereniging Eigen Huis

01 februari

Op dinsdagmiddag 25 januari bracht Hare Majesteit Koningin Máxima een werkbezoek aan Vereniging Eigen Huis in Amersfoort. Ze sprak met mensen uit verschillende groepen uit de samenleving over de situaties en problemen waarmee zij te maken krijgen in hun zoektocht naar een eerste of volgende eigen woning.

Koningin Máxima werd ontvangen door Cindy Kremer, algemeen directeur van Vereniging Eigen Huis. Cindy Kremer introduceerde haar onder meer bij starters voor wie een eerste huis onbetaalbaar is geworden, bij doorstromers die geen zicht hebben op een volgende woning en bij ouderen die niet kunnen verhuizen naar een passende, leeftijdsbestendige woning.

Cindy Kremer: “Wij blij zijn dat wij de woningmarktproblemen onder de aandacht hebben kunnen brengen vanuit het perspectief van de mensen die hier iedere dag mee te maken hebben. Denk aan een dertiger die noodgedwongen weer bij haar ouders is gaan wonen of jonge gezinnen die tegen de grenzen van hun 60-vierkante meter woning aanlopen en die al een paar jaar zonder resultaat hard op zoek zijn naar iets groters. Koningin Máxima toonde veel belangstelling voor de verhalen van mensen die ondanks hun grote volhardende inzet vastlopen op de woningmarkt. Zij vonden het waardevol dat zij hun ervaringen en zorgen konden vertellen.”

Het team van HEYDAY heeft een belangrijke bijdrage geleverd om dit bezoek te faciliteren. Om binnen de geldende COVID-regels het bezoek mogelijk te maken, werd een afdeling omgebouwd om de gesprekken op verantwoorde wijze te voeren. De schoonmaak werd opgeschaald en alle gasten zijn verwend met een lekkere lunch. Ook is voorafgaand met de Binnenlandse Veiligheidsdienst geschakeld over de looproutes en nooduitgangen. Het bezoek is vlekkeloos verlopen, mede door de goede voorbereidingen van Vereniging Eigen Huis en het facilitaire team van HEYDAY. Er kan met alle tevredenheid teruggekeken worden op een geslaagd bezoek. Het management van Vereniging Eigen Huis liet weten: “Dank en complimenten aan alle collega’s die meegeholpen hebben om dit bezoek tot een succes te maken!”

Collage_VEH_HEYDAY-01

Delen
Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? neem contact op met heyday